VOJISLAV TUFEGDŽIĆ: Kriminal je s ulice prešao u fotelje
Foto: Dragana Udovičić

Sajam knjiga

VOJISLAV TUFEGDŽIĆ: Kriminal je s ulice prešao u fotelje

Društvo -
Moguće je da je sve ono što se događalo tada u stvari bio samo nivo banditizma koji se menjao i koji je izrastao u nešto drugo

BEOGRAD - Vojislav Tufegdžić, pisac, novinar Njuzvika i autor kultnog dokumentarca „Vidimo se u čitulji“, promovisao je juče svoju knjigu „Vidimo se u čitulji - 20 godina posle“ na štandu „Adrija medija grupe“ u okviru Sajma medija."Dvadeset godina posle priča, nažalost, nije završena. Moguće je da je sve ono što se događalo tada, a što nam je delovalo najgrublje, najsurovije, u stvari bio samo nivo banditizma koji se menjao i koji je izrastao u nešto drugo. Nastala je spona između kriminala i politike", kaže Tufegdžić i dodaje da je ovo samo osvrt na sve što je proteklo, na čitav mehanizam kriminala, njegovo usložnjavanje, „odskakanje s ulice do kabineta i važnih mesta u odlučivanju“.

Podrška kolega... Tufegdžić i Ratko Femić
Podrška kolega... Tufegdžić i Ratko Femić

Kao i prethodnih dana, posetioci su mogli da se uz espreso kafu zabavljaju čitajući Espreso.co.rs, a najviše interesovanja izazvao je „Espreso tviter“, nova Jutjub emisija u kojoj poznati, poput Siniše Malog, čitaju tvitove o sebi. Takođe, velika gužva pravila se i oko Kurirove kutije „Kurir sluša glas naroda“, u koju su ubacivali svoje predloge šta bi voleli da čitaju u najčitanijem dnevnom listu.(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track