VOZAČI MOGU DA ODAHNU: Gužve na putevima se razišle, zadržavanje samo na granici sa Crnom Gorom
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

VOZAČI MOGU DA ODAHNU: Gužve na putevima se razišle, zadržavanje samo na granici sa Crnom Gorom

Društvo -

Na putevima Srbije saobraćaj je umerenog intenziteta, bez dužih zadržavanja na većini graničnih prelaza i naplatnih stanica, kao i bez zastoja na autoputevima i najopterećenijim putevima I i II reda, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS navodi da na srpskim terminalima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta, osim na graničnom prelazu Gostun s Crnom Gorom, gde vozila na ulaz u Srbiju čekaju oko 40 minuta.

Do 31. avgusta zbog radova na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije zbog izgradnje čeone naplatne rampe Vrčin, na državnom putu IA reda broj 1, za saobraćaj su zatvorene zaustavne trake u oba smera.

Zbog radova na produženom nadvožnjaku na deonici Novi Sad - Kać, na državnom putu I B reda broj 12, biće izmenjen saobraćaj, a odvijaće se u jednom pravcu iz pravca Novog Sada ka Zrenjaninu preko produženog nadvožnjaka, dok će iz pravca Zrenjanina ka Novom Sadu biti preusmeren na Stari kaćki put.

Od danas na državnom putu I B reda broj 27, na deonici Zavlka 2 - Pričević, zbog radova na održavanju i otklanjaju oštećena biće izmenjen saobraćaj, a na nekim deonicama i zaustavljan u periodu od 9.00 do 15.00.

Na državnom putu I A reda broj 1 u smeru Beograd - Niš, izmedju Pojata i Ražnja, na vijaduktu "Bračin" izvodiće se radovi na zameni diletacije na objektu.

AMSS je pozvao vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu, posebno na deonicama gde se izvode raovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track