VRELA VRANJANKA: Svi bi da im sudi seksi sudija

Državna službenica uzburkala strasti

VRELA VRANJANKA: Svi bi da im sudi seksi sudija

Društvo -

Marija Janićijević (38) oduševljava pratioce na društvenim mrežama provokativnim slikama, ali ima i onih koji smatraju da nisu primerene funkciji koju obavlja

Marija Janićijević, sudija Osnovnog suda u Vranju, postala je hit na društvenim mrežama zbog provokativnih fotografija koje kači na društvene mreže!

Njene slike, na kojima se vidi kako s uživanjem pozira napućenih usana u kupaćem kostimu, izazvale su lavinu komentara i divljenja!

Ali ima i onih koji tvrde da joj ne priliči da objavljuje takve fotke zbog ozbiljnosti funkcije koju obavlja.- Za sudiju Janićijević zna celo Vranje. Nije prijatno ići na suđenje, ali kad se već mora, mnogi požele da im baš ona sudi - kaže za Kurir izvor iz vranjskog suda i dodaje da neke koleginice zavide Janićijevićevoj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Marijom Janićijević, ali ona nije odgovarala na naše poruke, a na naša pitanja nije odgovorio ni predsednik suda.

Lična kartaKO JE SUDIJA MARIJA JANIĆIJEVIĆRođena je 1978. u SurduliciZavrœila je pravni fakultet s prosečnom ocenom 6,76Pravosudni ispit položila 31. januara 2005.Govori francuski i engleski jezikVisoki savet sudstva ocenio njen rad sa "Naročito se ističe"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track