ZA VIKEND DO 16 STEPENI: Uživajte u suncu, a od ponedeljka kiša, sneg, olujni udari!
Foto: AP

Vremenska prognoza

ZA VIKEND DO 16 STEPENI: Uživajte u suncu, a od ponedeljka kiša, sneg, olujni udari!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutru biti slab i umeren mraz, u nižim predelima mestimično magla, a tokom dana pretežno sunčano, samo ujutru u severnim, a pre podne u centralnim i istočnim krajevima, prolazno naoblačenje.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura od -8 do -1 C, najviša dnevna od 6 do 14 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu sutra ujutru slab mraz, u nižim delovima grada kratkotrajna magla. Pre podne umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano. Vetar slab, zapadni. Jutarnja temperatura oko -1 C, najvisa dnevna oko 8 C.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Prema izgledima vremena do 16. decembra, za vikend pretežno sunčano i toplo, samo ujutru ponegde slab mraz i magla ili niska oblačnost koja će se u subotu u severnim i istocnim predelima zadržati i pre podne.

U ponedeljak postepeno naoblačenje i zahlađenje uz umeren i jak severozapadni vetar, koji će na istoku Srbije i u planinskim predelima imati i udare olujne jacine. Posle podne i u toku noći ponegde se očekuje slaba kiša, a u brdsko-planinskim predelima slab sneg.U utorak prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Zatim do kraja perioda suvo i hladno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track