LINKujte na Adi i zabavljajte se tokom celog leta!
Foto: Promo/Linkgroup

Besplatni kursevi, akcije i druženje

LINKujte na Adi i zabavljajte se tokom celog leta!

Edukacija -

Zabavljajte se tokom celog leta na Adi! Kompanija LINK group organizovala je od 21. jula do 26. avgusta zabavni program, LINKovanje na Adi, koji će se održavati svakog petka i subote i trajati od 16 do 20 časova.

Ovaj program, pored zabavnog, ima i edukativni, nagradni i humanitarni karakter, tako da ćete imati priliku ne samo da se dobro provedete nego i da učinite dobro delo i osvojite vredne nagrade.

U okviru programa koji će se dešavati na Adi Ciganliji, ispred prvog lokala na makiškoj strani imaćete priliku da se družite sa poznatim glumcima, sportistima, muzičarima i da slušate muziku po njihovom izboru.

Osvojte besplatne kurseve engleskog jezika i Photoshopa

Očekuju vas i sportska takmičenja, dobacivanje loptom prečnika 1,5 metara, žongliranje, „Ne ljuti se čoveče”, a najuspešnije u ovim disciplinama očekuju nagrade i pokloni. Pored sportskog programa, očekuje vas i dosta nagrada, kao što su kursevi engleskog jezika i Photoshopa, mnoštvo frizbija i lepeza, koje će vam pomoći da lakše preživite vrele letnje dane.

Budite humani, pomozite Fondaciju „Podrži život”

Svaki dan tokom trajanja ovog programa biće sprovedena akcija u saradnji sa Fondacijom „Podrži život”, koja prikuplja novac za lečenje bolesne dece. Za vreme trajanja „LINKovanja na Adi” skupljaće se prilozi i, kada se sve završi, novac će biti uplaćen na račun Fondacije. Na taj način pomoći ćete onima kojima život zavisi od vaše podrške. Fondacija „Podrži život” finansijski pomaže da se bolesna deca leče kako u zemlji, tako i u inostranstvu, i za to im je neophodna vaša pomoć.

Dođite da se družite, dobro zabavite i uživate u toplom letu, a pritom i osvojite vredne nagrade i pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. LINKujmo zajedno, na Adi Ciganliji!

foto: Promo/Linkgroup

DNEVNI PROGRAM TOKOM OBA MESECA:

16–17h: deljenje poklona, najave gosta dana, prijave za sportske igre

17–19h: poznati gost dana pušta muziku (druženje sa gostima i fotografisanje)

19–20h: takmičenja posetilaca na Adi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track