Nađi me lako, preko Gugla svakako, na DIDS 2017
Foto: Promo

Nađi me lako, preko Gugla svakako, na DIDS 2017

Edukacija -

Ovogodišnji DIDS 2017 posvećen je pretraživačkoj internet mašineriji, koju mnogi poistovećuju sa Guglom, i o čijim tajnama internet pretrage se govori 7. i 8. marta, u Hotelu "Metropol Palace" u Beogradu, u organizaciji RNIDS-a.

Drugi blok najveće domaće besplatne konferencije o Internetu, pod nazivom „Nađi me lako“, okuplja domaće i regionalne stručnjake za oglašavanje na Guglu, kreiranje sadržaja i analizu rezultata u Guglovim alatima.Uvodno predavanje održaće Lazar Džamić, do nedavno šef Guglovog ZOO tima za brend strategiju, lociranog u Londonu. Njegovo predavanje pod nazivom „Kako biti nađen u svetu lakog ignorisanja“ govori o brojnim aspektima hranjenja pretraživačke mašine sadržajem.Potom sledi panel diskusija o pretraživačkoj mašini, Deus ex machina ili “Bogu iz mašine” koji služi kako bi uveo u priču strani element i promenio tok priče. U slučaju Interneta, pretraživačka mašina je sveprisutna i uključena u svaki deo naših života, i svakako nam nije strani element. Ono šta nas zanima je kako ta mašina funkcioniše i kako utiče na naše priče ili živote. Kako mašina nije strani element (ako se odnosimo na pravi način) zanima li vas kako funkcioniše? Kako možete da utičete na njen rad i kako da tumačite informacije koje nam dolaze? Kako na ljudski način pričati sa mašinom i u isto vreme pričati sa ljudima?

Moderator panel diskusije je Ivan Rečević, konsultant i Google Partners trener, gost iz Hrvatske Miroslav Varga, stručnjak za Google AdWords kampanje, Jelena Radovanović, internet preduzetnica i kreator veb sadržaja, i Radomir Basta, direktor i vodeći SEO strategy.DIDS je, kao i do sada, besplatan za sve posetioce, uz obaveznu registraciju zbog ograničenog broja mesta, preko sajta na adresama dids.rs i дидс.срб. Oni koji žele da prate 3. Regionalni internet forum – RIF 2017, koji se održava drugog dana DIDS-a, treba da se prijave na rif.rs i риф.срб.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track