POMOZITE SVOM DETETU: Poklonite mu ceo mesec matematike umesto jednog privatnog časa
Foto: PR

Lako do bolje ocene

POMOZITE SVOM DETETU: Poklonite mu ceo mesec matematike umesto jednog privatnog časa

Edukacija -

Kako se bliži kraj prvog polugodišta, kao roditelj sve više mislite o ocenama svog deteta. Najveću glavobolju i vama i vašem detetu zadaje matematika, a vi još nemate pravi način da mu pomognete? Učenje matematike na internetu pravo je rešenje za njega.

Uz OKmatematiku, onlajn platformu za učenje matematike, vaše dete će matematiku lako naučiti na zanimljiv način i brzo doći do bolje ocene. Ako do 23. decembra odlučite da mu poklonite časove u online školi matematike za jedno polugodište, uz njih ćete dobiti i časove za drugo polugodište ove digitalne škole potpuno besplatno.

Prijavite se odmah!

Šta vam nudi OKmatematika?

Vaše dete često nema ni volje ni želje da posle napornog dana u školi sedne za radni sto i rešava domaće zadatke ili vežba za naredni test? Šta ako vam kažemo da je učenje uz OKmatematiku kao igranje igrica? Matematika može da bude veoma laka i zanimljiva ako se uči na pravi način.

Uz OKmatematiku vaše dete će vežbati na kreativnim i interaktivnim zadacima, a od profesora će dobiiti pomoć kada god mu ona zatreba. Nakon svake lekcije i oblasti rešavaće testove i proveravati šta je i koliko naučilo. A što je najbitnije – svakog trenutka će moći da premota snimak objašnjenja svog profesora i priseti se svega s digitalnog časa, jer su mu na ovoj platformi snimci časova stalno dostupni.

Uz moderne uređaje do bolje ocene

Zbog obaveza na poslu često nemate vremena da odvedete dete na privatni čas ili da ga naterate da zagreje stolicu. A pored toga, ni vašem detetu često ne odgovaraju termini koje mu profesori zakazuju. Najzad, ono pokazuje odbojnost prema dosadnim časovima.

Uz OKmatematiku vaše dete konačno može da uči bilo gde, u vremenu koje mu najviše odgovara, s bilo kog uređaja. Tablet, računar i mobilni telefon više neće koristiti samo za igranje igrica, to je sigurno!

Dva polugodišta po ceni jednog

Ako odlučite da svom detetu za Novu godinu poklonite zanimljivije časove matematike i pomognete mu da dođe do bolje ocene, onda ne propustite ponudu koju je OKmatematika pripremila samo za vas. Prijavite se do 23. decembra i, umesto uobičajenog jednog polugodišta, dobićete i drugo, potpuno besplatno.

Neka 2017. bude godina u kojoj će vaše dete briljirati na kontrolnim i pismenim zadacima. Zahvaljujući modernoj tehnologiji i OKmatematici, zbog ovog novogodišnjeg poklona, vaše dete neće skidati osmeh s lica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja