Posetite seminar Kreativna drama u nastavi srpskog jezika i književnosti

Nove veštine za profesore

Posetite seminar Kreativna drama u nastavi srpskog jezika i književnosti

Edukacija -

Akreditovani seminar „Kreativna drama u nastavi srpskog jezika i književnosti”, koji organizuje TeachingAcademy u saradnji sa BAZAART-om, održaće se u subotu i nedelju, 10. i 11. septembra, u prostorijama TeachingAcademy u Beogradu.

Ako želite da steknete korisne veštine i praktična znanja, koja ćete odmah moći da primenite u svojoj učionici, prijavite se za seminar do 8. septembra.Pored znanja i veština, steći ćete i 16 bodova za obavezno stručno usavršavanje, kao i kompetencije za nastavnu oblast, predmet i metodiku nastave – K1, a takođe ćete upoznati kolege i ostvariti kontakte koji će vam pomoći u unapređivanju vaše karijere.Kako da pretvorite svoju učionicu u pozornicu?Da biste postali jedan od prvih nastavnika u Srbiji koji poznaje ove nastavne metode, važno je da prođete kroz stručnu obuku. Kako izgledaju rezultati koji se postižu upotrebom kreativne drame u nastavi, približiće vam Nataša Kitanoska, profesorka srpskog jezika i književnosti, sa velikim iskustvom u korišćenju ovih metoda sa svojim učenicima.Uz ovaj seminar i vi ćete osavremeniti svoje časove i zadržati pažnju učenika, a uz to ćete im dati neponovljivo iskustvo i novu motivaciju za učenje.Ko može da se prijavi?Program seminara je pre svega namenjen učiteljima, kao i nastavnicima srpskog jezika u osnovnim i srednjim školama, ali poziv je otvoren i za profesore stranih jezika, kao i za sve druge koje interesuje kreativna drama u nastavi.Broj mesta je ograničen, i zbog toga je potrebno da se prijavite na vreme kako biste obezbedili slobodno mesto za sebe. Na ovom linku proverite da li ima još slobodnih mesta.

Šta je kreativna drama i zašto su vam ove veštine potrebne?Kreativna drama je metod pedagoškog rada sa učenicima, koji je baziran na njihovom iskustvu i onome što ih zanima – citatima iz knjiga koje im se dopadaju, ličnim doživljajima, školskim predmetima koji su im dragi itd.Uz primenu ovog pristupa, svojim učenicima ćete moći da približite gradivo na najneposredniji način i da im prenesete ne samo znanja i veštine već i životne vrednosti. Tokom dramskog procesa, koji podrazumeva uključivanje ličnog iskustva i kreativnosti učenika, menja se i njihov odnos prema temi koja se obrađuje, i oni aktivno učestvuju u svom obrazovanju.Šta ćete dobiti na ovom seminaru?

  • Dvodnevno usavršavanje, 10. i 11. septembra
  • 16 bodova za obavezno stručno usavršavanje
  • Bolje poznavanje svoje nastavne oblasti i metodike nastave
  • Sertifikat sa 16 sati stručnog usavršavanja
  • Umeće individualnog rada sa učenicimaRazvoj dramskih sposobnosti za sebe i učenike
  • Nove metode koje ćete primeniti na svojim časovima
  • Poznanstva i kontakt sa kolegama sličnih interesovanja i mogućnost za saradnju

Broj mesta po sniženoj ceni je ograničen. Iskoristite priliku koju ste zaslužiliKako bi seminar bio što pristupačniji, najbrže profesore koji pokažu spremnost i odlučnost TeachingAcademy nagrađuje sniženom cenom seminara. Usavršite svoje veštine na najbolji način, jer vi i vaši učenici to zaslužujete.Prijavite se što pre, jer je interesovanje veliko, a broj mesta ograničen. Poziv za učešće na seminaru po sniženoj ceni je otvoren do 8. septembra, ili do popunjavanja slobodnih mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track