Seminar Brian Tracy Live: Svetski ekspert na polju poslovne i lične uspešnosti dolazi u Beograd!

KORISNO

Seminar Brian Tracy Live: Svetski ekspert na polju poslovne i lične uspešnosti dolazi u Beograd!

Edukacija -

The One Day MBA, jednodnevni seminar svetski poznatog biznismena, konsultanta i autora u domenu profesionalnog i ličnog razvoja gospodina Brajana Trejsija, biće održan u četvrtak 21.aprila u „Sava centru“

Postanite srećniji i uspešniji. Upoznajte najnaprednije tehnike ličnog i poslovnog razvoja na jednodnevnom treningu sa najčitanijim i najpriznatijim autoritetom u ovoj oblasti. Brajanovi nastupi su dinamični, sadržajni, zabavni i pre svega korisni. Kroz jedinstvenu kombinaciju insajderskih uvida, fakata i duhovitih dosetki, gospodin Trejsi će Vam približiti čitav niz fenomenalnih ideja i strategija, odmah primenjivih za poboljšanje poslovnog učinka i života.

Da li se uspeh može naučiti?

- Bez sumnje da može! – decidiran je Brajan Trejsi, najrenomiraniji autoritet po pitanju poslovne i lične uspešnosti.

Brajan Trejsi je održao preko 5.000 predavanja i seminara i sarađivao sa preko 1.000 kompanija širom sveta na poljima strateškog planiranja i razvoja, od kojih se pojedine nalaze na “Fortune 500” listi - među kojima su najpoznatije IBM, Ford, Suzuki, Federal Express, Hewlett-Packard, Coca Cola, American Express, Ernst & Young i drugi.

Zašto ne treba propustiti seminar “Brian Tracy Live”, 21. aprila u Sava Centru?

Sve oblasti Brajanove ekspertize biće pokrivene u okviru seminara Brajana Trejsija “The One Day MBA”. Ovaj trening sumira najvažnije Trejsijeve programe, sistematizovane na način da pokriju sve one segmente savremenog poslovanja bez kojih se danas “jednostavno ne može”. Po rečima dosadašnjih polaznika, “živa interakcija sa Trejsijem predstavlja posebno iskustvo, doživljaj neslućene energije.” Kod Brajana svi prisutni (bez obzira na njihovu brojnost) aktivno učestvuju u dešavanjima. i to sa elanom koji se retko može videti na seminarima ove vrste.

Događaj Brian Tracy Live će 21. aprila u Sava Centru okupiti najprogresivnije privrednike i profesionalce iz čitavog regiona bivše Jugoslavije, sadašnje zvezde u usponu i buduće donosioce odluka. U tom smislu, ovo reprezentativno dešavanje predstavlja izuzetnu priliku za sticanje klijenata, širenje mreže saradnika i stvaranje korisnih poznanstava svake vrste.

Sve ovo vas je dovelo za sigurno do jednog zaključka: Da ne smete propustiti priliku da upoznate ovog gurua. Setite se, najbrži način da postignete bolje rezultate je kroz stalno usavršavanje.

S tim na umu želimo vam puno uspeha u primeni njegovih fenomenalnih tehnika i vidimo se u “Sava centru” 21. aprila! ! Prijavite se!

Više informacija o događaju Brian Tracy Live naći ćete na sajtu www.bbee.co.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track