Tehnološke inovacije i moderno obrazovanje: Kako se pripremiti za promene?
Foto: Promo

Unapređenje kvaliteta obrazovnih procesa

Tehnološke inovacije i moderno obrazovanje: Kako se pripremiti za promene?

Edukacija -

Moderne tehnologije postale su deo naše svakodnevice bez kog je gotovo nemoguće zamisliti život. Zahvaljujući savremenim tehnološkim inovacijama, danas, između ostalog, znatno lakše i efikasnije usvajamo nova znanja i stičemo obrazovanje za budućnost.

Međutim, da bi obrazovanje doživelo potpunu evoluciju, neophodno je da zaposleni u ovom sektoru prihvate pomenute promene i budu u korak s aktuelnim trendovima. Upravo iz tog razloga Institut za moderno obrazovanje nastoji da unapredi kvalitet obrazovnog procesa kroz edukaciju zaposlenih i promociju najsavremenijih obrazovnih tehnologija. Šta je misija Instituta za moderno obrazovanje?Institut za moderno obrazovanje (IMO) predstavlja savetodavni centar za sve lidere u obrazovanju, kao i mesto gde buduću profesori mogu steći profesionalnu nastavnu praksu. Misija Instituta je da omogući pojedinicima da postanu uspešniji, ali i da pruži školama i drugim obrazovnim institucijama pomoć prilikom implementacije modernih tehnologija s ciljem unapređenja obrazovnog procesa. Ovaj savetodavni centar bavi se organizacijom seminara i tribina na aktuelne teme iz oblasti nauke i obrazovanja, kao i održavanjem međunarodnih konferencija o modernom obrazovanju. Uz to, IMO realizuje i druge aktivnosti kao što su obuke i radionice koje se tiču inovacija u edukaciji, obrazovni konsalting, programe nastavne prakse i brojne druge projekte koji unapređuju obrazovni proces.

Posetite Institut i upoznajte se sa najnovijim tehnologijamaU Institutu za moderno obrazovanje pruža vam se mogućnost da isprobate najnoviju tehnologiju koja se koristi u obrazovnom procesu. Posetite prostorije Instituta koje se nalaze u Beograđanki (ulaz iz Kralja Milana) i upoznajte se sa karakteristikama tehnoloških inovacija i načinima na koje one unapređuju edukaciju i omogućavaju uspeh u različitim sferama života. Pripremite se za promene i napravite korak koji će vas izdvojiti od ostalihReforme obrazovanja, koje podrazumevaju značajniju primenu digitalnih tehnologija, već se primenjuju u najrazvijenijim zemljama, a sudeći po rezultatima koje donose, njihov primer slediće i drugi. Pripremite se za ono što vas očekuje, upoznajte se sa tendencijama koje nosi 21. vek i prihvatite drugačiji pristup učenju uz digitalne tehnologije, interakciju i konstruktivizam u edukaciji. Znanja i veštine u vezi sa implementacijom modernog obrazovanja koje ćete usvojiti, omogućiće vam da se po kvalitetu izdvojite iz konkurencije i napravite korak napred u svojoj profesionalnoj karijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja