TREĆEG DANA NA ISKORAK FESTIVALU  − PUTOVANJE KROZ SVET DIGITALNE KULTURE ZA 180 MIN.
Foto: PR

TREĆEG DANA NA ISKORAK FESTIVALU − PUTOVANJE KROZ SVET DIGITALNE KULTURE ZA 180 MIN.

Edukacija -

Festival digitalne kulture ISKORAK, koji će se, u organizaciji Fakulteta za digitalnu produkciju Univerziteta Educons, održati od 25. do 28. avgusta u Novom Sadu, trećeg dana trajanja ponudiće svojim posetiocima zanimljivo putovanje kroz svet digitalnih inovacija.

Za subotu, 27. avgust, organizatori su pripremili sadržajan program interaktivnih predavanja i tribina koje će održati eminentni predavači iz zemlje i inostranstva. Ljubitelji digitalnih trendova i inovacija imaće priliku da slušaju predavanja i učestvuju u diskusijama koje obuhvataju najaktuelnije teme iz oblasti digitalne umetnosti, dizajna, advertajzinga, inovacija i dr. Neke od užih tematskih oblasti koje su tog dana u programskom fokusu su: participativne medijalne umetnosti (Christa Sommerer − Linc, Austrija), kreativna interaktivnost − novi jezik dizajna (Predrag K. Nikolić − Novi Sad, Srbija), koncept pametnih gradova − pametnih ljudi (Dagmar Caganova − Bratislava,Slovačka) dizajn za digitalnu fabrikaciju (Kosta Krsmanović − Beograd, Srbija), advertajzing u digitalnom svetu (Svetlana Ćopić − Beograd, Srbija).

Pored predavanja i tribina, festival ISKORAK će tokom sva četiri dana posetiocima ponuditi i besplatne radionice koje su namenjene mladima i onima koji svoje prve profesionalne korake planiraju da naprave u svetu digitala.

Više informacija o celokupnom programu festivala, tribinama i predavačima možete pogledati na www.iskorakfestival.org

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track