Usavršavanje za predavače: Prijavite se za seminar „IDEAL – interkulturalno učenje kroz dramu”
Foto: Promo

Unapredite veštine

Usavršavanje za predavače: Prijavite se za seminar „IDEAL – interkulturalno učenje kroz dramu”

Edukacija -

Međunarodna škola za sve zaposlene u obrazovanju i vaspitanju – TeachingAcademy i organizacija BAZAART pozivaju vas da prisustvujete dvodnevnom seminaru „IDEAL – interkulturalno učenje kroz dramu”.

Svi zainteresovani predavači i nastavnici imaće priliku da 25. i 26. februara u prostorijama TeachingAcademy usvoje nova znanja i steknu 16 bodova obaveznog stručnog usavršavanja.

Unapredite nastavu učenjem kroz dramu

Seminar „IDEAL – interkulturalno učenje kroz dramu” osmišljen je kako bi učesnicima omogućio da kroz dramsko odigravanje i uživljavanje razviju empatiju i razumeju pozicije drugih osoba. Osim toga, posetioci seminara moći će da kroz dramski rad podstaknu kritičko mišljenje, dodatno razviju timski duh i učvrste partnerski odnos sa učenicima i drugim nastavnicima.

Ova metodogologija obrazovanja nastala je 2012. godine kako bi svim predavačima u Srbiji ponudila novi program usavršavanja. Osnovni cilj IDEAL-a je da smanji uticaj raslojavanja društva, generacijskih, urbano-ruralnih stereotipa, kao i sve većeg porasta rasno-etničkih i verskih isključivosti i netrpeljivosti.

Šta vas očekuje na seminaru?

Dvodnevna predavanja tokom seminara biće interaktivna, a svako stečeno iskustvo polaznika u dramskom izrazu biće propaćeno teorijskim objašnjenjima i analizom kako bi svi učesnici razumeli na čemu se temelji ova metoda. Takođe, za vreme seminara predavači će moći da pogledaju i dokumentarni film „Uključi me – razumeću” i saznaju kako je metodologija IDEAL primenjena u drugim gradovima širom Srbije.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Svi koji žele da prisustvuju seminaru „IDEAL – interkulturalno učenje kroz dramu” mogu da se prijave putem ovog linka i obezbede svoje mesto. S obzirom na specifičnu formu seminara, broj mesta je ograničen kako bi se održao kvalitet programa. Seminar se održava na adresi Šumatovačka 45, s početkom od 9 časova. Prijavite se što pre, steknite korisno profesionalno iskustvo i uživajte u svom usavršavanju.

TeachingAcademy – prilika za usavršavanje po međunarodnim standardima

Bilo da ste vaspitač u vrtiću, nastavnik u osnovnoj školi ili profesor koji svoje znanje prenosi srednjoškolcima ili studentima, TeachingAcademy vam nudi idealan program usavršavanja za vaše potrebe.

Pored novih znanja i praktičnih veština koje ćete steći pohađanjem nekog od stručnih seminara i radionica, TeachingAcademy zahvaljujući saradnji sa Cambridge International Examinations omogućava vam pripremu i polaganje za Cambridge Professional Development Qualifications za predavače i direktore obrazovnih ustanova. Kombinacija znanja i ovih sertifikata otvoriće vam put ka uspešnoj karijeri i omogućiti vam da ostvarite svoje snove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track