WEBIZ KONFERENCIJA: Unapredite svoje internet poslovanje!
Foto: Promo

WEBIZ KONFERENCIJA: Unapredite svoje internet poslovanje!

Edukacija -

Od 16. Do 18. juna u hotelu Palisad na Zlatiboru održava se Webiz poslovna edukacija, namenjena onima koji žele da svoje poslovanje unaprede uz pomoć interneta.

Webiz edukacije održavaju se u Zrenjaninu(4 godine), Subotici(3 godine) i na Zlatiboru(2 godine) i okupljaju najveća imena digitalnog marketinga kod nas i u regionu. Ukoliko je vaš posao vezan za internet i digitalne tehnologije za Webiz edukaciju se možete prijaviti na webiz.me.Webiz edukacija na Zlatiboru imaće dva programa: jedan je posvećen inovacijama i trendovima u digitalnom marketingu, dok je drugi fokusiran na primenu digitalnog marketinga u turizmu. Posetioci Webiza moći će da izaberu koji program žele da prate.

-Kao i do sada, trudili smo se da za svaku temu doveduemo predavače, usko specijalizovane stručnjake i praktičare koji temu o kojoj govore najbolje poznaju. Tako će se za govornicom naći Vladimir Zarić, Ivan Minić, Ivan Bildi, Aleksandar Nikolić, Goran Mirković, Branisalav Grković, Karlo König, Goran Jankuloski… Oni će govoriti o content marketingu, email marketingu, kreiranju video sadržaja za društvene mreže, trenutnom pravcu digitalnog marketinga, sve popularnijim chatbotovima i drugim aktuelnim temama. – kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

-Program predavanja posvećen primeni digitalnog marketinga u turizmu baviće se digitalnim marketinškim tehnikama poput e-mail marketinga, kreiranjem kampanja na društvenim mrežama, a predavači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske predstaviće svoje najuspešnije digitalne kampanje kada su u pitanju promocije destinacija, hotela, kao i izazove prilikom vođenja i kreiranja ovakvih kampanja. Sigurno najveću pažnju privlači predavanje Guneš Vurala, digitalnog menadžera Evropske komisije za putovanja, koji će predstaviti studije slučaja iz evropskih zemalja koje su kreirale digitalne kampanje za promocije svojih turističkih destinacija.Webiz edukacije pokazale su se kao savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.-Važan i neizostavan deo naših događaja je networking. Na Webiz poslovnim edukacijama se dosta pažnje posvećuje ovakvim aktivnostima, tako da se tokom tri dana organizuje nekoliko celina posvećenim druženju - networking večere, izlet do muzeja na otvorenom u Sirogojnu, poseta Stopića pećine itd. Osim što je Webiz primarno edukativni događaj, svakome će prijati da poslovnu godinu zaokruži i proslavi boravkom na svežem vazduhu na Zlatiboru sredinom juna!

Detaljnije informacije o Webiz edukaciji i ceni kotizacije potražite na webiz.me.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track