Zvučni zid: Nova muzika za novo doba na eduTV-u
Foto: Promo

Zvučni zid: Nova muzika za novo doba na eduTV-u

Edukacija -

Muzika koju slušate daje oblik vašem svakodnevnom životu. Ako volite rokenrol, pop, indi, r’n’b, rep ili elektroniku, a posebno ako vas interesuje domaća alternativna scena, obradovaće vas vest da je počelo emitovanje nove i originalne muzičke emisije Zvučni zid na eduTV-u.

Svakog četvrtka u 21h u emisiji Zvučni zid očekuju vas zabavne i dinamične priče o vašim omiljenim izvođačima, koncertima, festivalima i drugim zanimljivostima. Konačno emisija o alternativnoj muzičkoj sceniEmisija Zvučni zid je jedna od retkih koja se bavi isključivo kvalitetnim sadržajima na muzičkoj sceni u Srbiji i prati sve interesantne muzičke događaje. Ovde ćete pronaći sve informacije koje vas interesuju: kako je bilo na koncertima i žurkama, kakvi su planovi poznatih bendova i ko su nove nade domaće scene. Osim toga, ova emisija će vam pomoći da isplanirate svoj vikend i odlučite koje ćete muzičke događaje posetiti.

Da li je rokenrol zaista mrtav?

Emisija Zvučni zid pokazuje da, iako na osnovu većine medija možda ne izgleda tako, publika zapravo nema previše razloga za brigu, jer ima mnogo novih izvođača, sveže muzike i zanimljivih događaja. Za sve ljubitelje dobrog zvuka sada postoji i TV emisija koja im pomaže da dođu do informacija o muzici koju vole. „Rokenrol možda bledi s vremena na vreme, ali nikad neće umreti”, kaže autor i voditelj emisije.Televizija koja se bori za prave vrednostiOsim obrazovnog programa na temu tehnologije, nauke, istorije i umetnosti, na eduTV-u se emituju emisije kao što je Zvučni zid, koje gledaoce edukuju na sasvim drugačiji način – kroz njihov svakodnevni stil života. Nova era televizijskog programa u Srbiji je počela, a eduTV je dokazao da vreme provedeno pred televizorom može biti veoma kvalitetno i produktivno, jer pored toga što se zabavljate i informišete, uz eduTV i učite.

„Imam sreće da radim sa veoma kreativnim ljudima, koji znaju da rade svoj posao. Oni prepoznaju prave priče, a gosti u mojim emisijama odgovaraju na ključna pitanja”, kaže Srđan Ilić i dodaje da ima veliku podršku kolega i urednika na eduTV-u, koji su prepoznali važnost postojanja ovakve emisije na medijskom nebu Srbije.Emisija Zvučni zid emituje se četvrtkom od 21h i za kratko vreme naišla je na izuzetno pozitivne ocene gledalaca, a o tome najbolje govore reakcije na društvenim mrežama. Pratite je jer će ove godine posetiti neke od najvećih domaćih i regionalnih muzičkih festivala i preneti vam atmosferu kroz reportaže koje možete da vidite samo na eduTV-u.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track