STAMATOVIĆ OHRABREN REZULTATIMA: Osvojio više 60 odsto glasova u opštini Čajetina
Foto: Beta

Pobedio u svom kraju

STAMATOVIĆ OHRABREN REZULTATIMA: Osvojio više 60 odsto glasova u opštini Čajetina

Politika -

ČAJETINA - Predsednički kandidat Milan Stamatović izjavio je da je, prema nezvaničnim rezultatima, osvojio 60 odsto glasova u opštini Čajetina, u kojoj je izlaznost na današnjim izborima bila rekordnih 70 odsto.

"To je izvanredan rezultat koji je ostvaren posle samo deset dana izborne kampanje i predstavlja ozbiljan temelj i osnovu za buduće političko delovanje. Rezultat nam daje nadu da možemo ozbiljno da se umešamo u politički život Srbije u naredne dve godine, izjavio je Stamatović.

On je istakao da je njegova grupa građana "Za zdravu Srbiju" uložila dva prigovora Republičkoj izbornoj komisiji, jer su na biračkom mestu u Novoj Varoši i Jasenovu pripadnici SNS prepravljali zapisnike.

Foto: Beta
Foto: Beta

Predsednički kandidat Milan Stamatović, obratio se medijima u 21.30 časova izjavivši da je ponovo pobedio Aleksandra Vučića u Čajetini, saopštio je Stamatovićev tim. Na teritoriji opštine Čajetina od 12.889 birača, glasalo je 9.031 što čini 70,07%, od kojih je Stamatović osvojio 61,23%, navodi se u saopštenju tima za odnose sa javnošću Milana Stamatovića.

Prema dosadašnjim podacima RIK-a Milan Stamatović osvojio je 1,34% glasova, stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track