SOCIJALISTA PONOVO TATA: Dušan Bajatović dobio sina
Foto: Kurir

Stigle rode

SOCIJALISTA PONOVO TATA: Dušan Bajatović dobio sina

Politika -

Direktor „Srbijagasa“ s dugogodišnjom partnerkom Danijelom, s kojom ima sina Miloša (4), dobio i dečaka Velimira, koji je ime dobio po dedi

Dušan Bajatović, direktor „Srbijagasa“ i funkcioner SPS, postao je juče ujutru otac po drugi put, saznaje Kurir. Bajatović je sina dobio s partnerkom Danijelom Maletić, s kojom je pre četiri godine dobio i sina Miloša. Dečak je nazvan Velimir po Bajatovićevom ocu, kaže izvor našeg lista.

- Mama i beba su odlično, dete je u porodilištu dobilo najviše ocene. Velimir je po rođenju bio težak 3.200 grama, a dugačak 50 centimetara - kaže izvor Kurira blizak Bajatoviću i dodaje da je ultrazvuk pokazivao da će dobiti ćerku.

- Otkad je prvi put mogao da se ustanovi pol bebe, ultrazvuk je svaki put pokazivao da Danijela nosi devojčicu. Međutim, i pored uveravanja lekara da će njegov Miloš dobiti sestru, Bajatović je svima pričao da će dobiti sina. Jednostavno, verovao je u to. Daleko od toga da on ne želi ćerku. Pa, on ima rođenu sestru, za koju je veoma vezan. Ali sada je, tvrdi, imao takav predosećaj. Čak je prijateljima u šali rekao da je spreman i da se kladi da će dobiti još jednog sina - kroz smeh kaže naš izvor i nastavlja:- O imena za sina brzo su se dogovorili. Odmah je pala odluka da se dečak nazove po Dušanovom ocu Velimiru. I Bajatović i njegov prvenac Miloš su oduševljeni bebom.

Direktor „Srbijagasa“ u kratkom razgovoru za Kurir potvrđuje naša saznanja.- Tačno je, postao sam otac po drugi put. Posle Miloša, dobio sam Velimira. Ime je dobio po dedi. Lekari su me ubeđivali da će biti devojčica, ali znao sam da greše i da će biti sin. Šalim se. Najvažnije je da su beba i majka dobro, sve je prošlo u najboljem redu i to je najvažnije - kaže Bajatović.Proslavu povodom rođenja sina organizovao je odmah.- Proslavili smo Velimirovo rođenje. Kad se Danijela porodila, naše porodice su se okupile kod kuće, veselili smo se, a sinoć sam u jednom novosadskom restoranu napravio proslavu za prijatelje i stranačke kolege - kaže Bajatović.

Podsetimo, Maletićeva radi u „Srbijagasu“, a bila je i član SPS.

Stare vezeSINA MU KRSTIO STANIŠIĆBajatović nerado objavljuje fotografije s prvim sinom Milošem, jer želi da mališana zaštiti od medijske pompe. Ipak su slike potpredsednika SPS s naslednikom procurile u javnost prilikom njegovog krštenja u manastiru Hopovo. Dečaku je kum na krštenju bio Jovica Stanišić, bivši načelnik Resora državne bezbednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track