CEO REGION PRENEO PISMO ALEKSANDRA RODIĆA: Kad diktator otme državu od naroda!
Foto: Kurir

kurir uvek na strani naroda

CEO REGION PRENEO PISMO ALEKSANDRA RODIĆA: Kad diktator otme državu od naroda!

Politika -

Svi vodeći mediji u regionu i agencije preneli su otvoreno pismo predsednika Adria Media Grupe Aleksandra Rodića, upućeno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

OTVORENO PISMO ALEKSANDRA RODIĆA MOŽETE PROČITATI OVDE

Rodić se danas obratio pismom posle više nesuglasica i otvorenih napada na njega i AMG, i naveo da je AMG po ko zna koji put pod hajkom, jer ima čitanost i uticaj, zbog čega se, kako je naveo, priprema scenario uništenja kompanije.

- Svaki političar koji pobeđuje na izborima i postaje predsednik neke zemlje zna da je njegova uloga da bude sluga naroda i da mora da radi u interesu svih građana. Samo je ovaj naš, Aleksandar Vučić, od građana oteo državu. Samo ovaj naš prezire deo naroda koji ne glasa za njega. Samo ovaj naš guši svaki glas kritike njegove vlasti. Drži u strahu sve medije, političke protivnike, uništava svakoga ko digne glas. Kao egzekutore koristi sve korumpirane sluge u medijima koje je okupirao i krije se iza njih. Zašto im smetam ja, Aleksandar Rodić? - naveo je predsednik Adria media grupe u otvorenom pismu, koje je izazvalo velike reakciju u celom eks-yu regionu.

Aleksandar Rodić se osvrno na poslušnike režima, čiju su medijsku batinu osetili svi koji su se osmelili da izuste bilo šta protiv aktuelne vlasti.

- Koliko je SNS-u potrebno tabloida, pa da se oseti bezbedno u zemlji u kojoj vlada s natpolovičnom većinom? Ne znam ko je u vladajućoj garnituri Srbije odlučio da se poistoveti sa rečenicom pokojnog Muamera Gadafija: "Demokratija je razbojnički sistem, gde najveći pas jede ostale."

Ne, mi nećemo biti pojedeni, ma koliko "šaptač psima" poslao svojih poslušnika na nas. Bićemo čuvari sopstvene slobode i podsećati svakoga dana da je "demokratija vlada naroda, od naroda i za narod". Uvek na strani naroda! To i jeste naš slogan. I nećemo odustati od tog cilja - zaključuje Aleksandar Rodić, predsednik AMG.

Ovo su samo neki od regionalnih medja koji su preneli otvoreno pismo predsednika AMG grupe

VEČERNJI LIST

foto: Printscreen

24SATA.HR

foto: Printscreen

SLOBODNA DALMACIJA

foto: Printscreen

STORY.HR

foto: Printscreen

PLUSINFO.MK

foto: Printscreen

SLOBODEN PEČAT

foto: Printscreen

VIJESTI.ME

foto: Printscreen Vijesti.me

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track