(FOTO) MEDIJSKI LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Mladića proglasili pijanicom zbog fotke iz predstave
Foto: Facebook

Nezapamćena hajka

(FOTO) MEDIJSKI LINČ ZBOG PROTESTA PROTIV VUČIĆA: Mladića proglasili pijanicom zbog fotke iz predstave

Politika -

Prorežimski onlajn i štampani mediji stavili su pripadnika DS i učitelja u jednoj beogradskoj školi, M.R. na stub srama, jer je navodno, na dan inauguracija Aleksandra Vučića psovao i vređao pristalice novog predsednika.

foto: Facebook

Oni su se, pišu ovi mediji, tada udružili da ga "uklone" sa skupa, a iako se na fotografijama vidi kako čoveka dave dok ga "uklanjaju" - sada on, prema pisanju ovih medija, "glumi žrtvu".

(FOTO) KRIMINAL U VRHU BIA! JANKOVIĆ NA DELU UHVATIO AGENTA KOJI GA PRATI: Vučićev režim mu na licu ponovo crta metu!

Režim ide toliko daleko da lista Fejsbuk profil ovog mladića, i traži nepodobnosti da on radi u prosveti, ali su se izgleda ovog puta malo zaigrali.

Naime, objavljena je njegova fotografija na kojoj on leži ispod jednog stola, sa flašom u ruci. Nazvali su ga i "čudakom". Ipak, istina je sasvim drugačija. Mladić se oglasio povodom ove fotografije, i objasnio da nije reč o tome da je "pijanica", već da je fotografija nastala na predstavi - jer se on godinama bavi glumom.

- Sada me ljudi u komentarima na vest pljuju i vređaju (na foru: koji monstrum nam uči decu), a mnogi i prete! E, moj narode, moja zemljo... - napisao je razočarani mladić. Ovo je samo jedan od primera kako režim građane koji su tog dana želeli da izraze nezadovoljstvo zbog inauguracije novog predsednika predstave kao nasilnike.

(VIDEO) BATINAŠI U AKCIJI USRED BEOGRADA: Pogledajte kako Vučićev gorila teroriše građane na Terazijama

Istina je drugačija: nekoliko građana i novinara tog dana napadnuto je od strane SNS aktivista, zbog čega je Prvo osnovno javno tužilaštvo pokrenulo objedinjeni postupak.

foto: Espreso

ZLOUPOTREBA INSTITUCIJA: Izvršna vlast koristi Poresku upravu da vrši pritisak na Kurir i kompaniju Adrija Medija Grupa, slede krivične prijave!

(Kurir.rs/Espreso.co.rs/Foto: Facebook/Espreso)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : SAD zabrinute zbog ruskog centra u Nišu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track