(ANKETA) Izaberite najveću laž diktatora Vučića! LAŽ BROJ 3: Istina o Savamali za 7 do 10 dana
Foto: Printscreen

BIRAMO NAJVEĆU LAŽ DIKTATORA

(ANKETA) Izaberite najveću laž diktatora Vučića! LAŽ BROJ 3: Istina o Savamali za 7 do 10 dana

Politika -

Kurir danas objavljuje treću laž Aleksandra Vučića, koji je 29. maja 2016. godine obećao da će se u narednih 7 do 10 dana otkriti ko je bagerima porušio objekte u Savamali u noći između 24. i 25. aprila 2016, na dan kada su održani parlamentarni izbori.

LAŽ 3

Da li je neko smeo da reaguje na ovakav način, ko god da je, a mislim da znam kako je to bilo, ali sačekaćemo konačnu istragu i očekujem u narednih sedam do deset dana, da ne ograničavam nikoga, da to bude potpuno jasno i biće potpuna istina izneta ljudima 29. maj 2016.

ISTINA 3: Do danas se ne zna ko je odgovoran za rušenje u Hercegovačkoj

Ubrzo je usledila i njegova čuvena rečenica da iza svega stoje kompletni idioti iz gradske vlasti, da bi kasnije Vučić počeo da relativizuje ceo slučaj. Ni danas se ne zna ko je odgovoran za rušenje, a MUP je tek prošle nedelje saopštio da je završio istragu i da je predmet predao tužilaštvu, ali bez navođenja detalja.

Poštovani čitaoci,

Redakcija Kurira pokrenula je glasanje za izbor za najveću laž Aleksandra Vučića.

- Svakog dana podsetićemo vas na jednu od Vučićevih laži - Moći ćete da se uverite šta je obećano, a šta je istina - Glasanje će biti svakodnevno na portalu Kurira - Glasaćete za jednu od četiri laži, podeljeno po kolima - Nakon četiri dana, moći ćete da glasate na Fejsbuk stranici Kurira - Prvo glasanje na Fejsbuk stranici biće obavljenio 24. juna u 20 časova - Nakon toga startuje novo kolo glasanja sa nove četiri laži, a zatim novo glasanje na Fejsbuk stranici Kurira - Po izboru najvećih Vučićevih laži, biće organizovano finalno glasanje na portalu i Fejsbuk stranici Kurira

POZIVAMO SVE ČITAOCE PORTALA KURIR.RS DA OSTAVE KOMENTARE U KOME ĆE OBJASNITI ZBOG ČEGA IM JE BAŠ TA VUČIĆEVA LAŽ NAJVEČA I DAJU SVOJ PREDLOG ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ

Kurir / E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track