SVADBA, SVADBA: Danas se ženi Božidar Đelić
Foto: Fonet

BIVŠI MINISTAR FINANSIJA PRED MATIČAREM

SVADBA, SVADBA: Danas se ženi Božidar Đelić

Politika -

Njih dvoje imaju osmomesečnog sina Lazara

Bivši ministar finansija i nekadašnji visoki funkcioner DS Božidar Đelić ženi se danas sa svojom dugogodišnjom izabranicom, inače Francuskinjom srpskog porekla.

Posle crkvenog venčanja, koje će se održati u Sabornoj crkvi u Beogradu, mladenci će slavlje nastaviti u jednom elitnom restoranu u okolini Beograda. Kako saznajemo, među zvanicama će biti Đelićevi nekadašnji partijski drugovi, biznismeni i javne ličnosti. Na meniju će se naći specijaliteti srpske kuhinje, a služiće se vrhunska domaća i francuska vina, uz kvalitetnu muziku.

Inače, Đelić će se sa sadašnjom izabranicom po drugi put venčati, jer su to prvi put učinili u Parizu, na maloj ceremoniji kojoj je prisustvovao najbliži krug prijatelja. Njih dvoje imaju osmomesečnog sina Lazara.

Đelić iz prvog braka sa Francuskinjom Mari Lor ima dve ćerke. Pre nego što je upoznao svoju drugu suprugu, koja je iz sveta bankarstva, bio je u dugogodišnjoj vezi sa Vesnom Ječmenicom, vlasnicom firme „Nitea“, koja se bavi uvozom kancelarijskog nameštaja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASPEVANI MINISTAR Evo gde je sve Ivica Dačić pevao Miljacku!

Kurir / E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track