O NJOJ BRUJI SRBIJA: Evo ko je dama u crvenoj haljini i belom brusu koja je ukrala šou Vučiću!
Foto: Zorana Jevtić

Crveno i belo

O NJOJ BRUJI SRBIJA: Evo ko je dama u crvenoj haljini i belom brusu koja je ukrala šou Vučiću!

Politika -

Vučićeva inauguracija je glavna tema u medijima i danima nakon što su se sklopili beli šatori i pokupili ostaci od 6.000 kilograma mesa koje nije uspelo da pojede 5.000 zvanica koje su šetale svoje svečane toalete pod budnim okom 17 rimskih imperatora.

Upravo te ekstravagantne toalete ostavile su najjači utisak na puk koji je putem TV prenosa pratio taj, kako su ga nazvali organizatori, najveći državnički skup u poslednjih 50 godina.

Bilo je tu kratkih rukava, ležerno ispasanih košulja i mini suknji primerenijih noćnom klubu nego inauguracionoj svečanosti.

Ipak, jedna dama je otišla korak dalje i ukrala šou.

Društvene mreže su ovih dana preplavljene komentarima, fotografijama, i fotomontažama ove dame i gotovo da nema korisnika interneta u Srbiji koji bar na trenutak nije bacio pogled na plavušu u crvenoj haljini sa golim leđima preko kojih se proteže beli brushalter.

Sada je i njen identitet isplivao na površinu. U pitanju je, kako kažu na društvenim mrežama, Sonja Kokotović, programski direktor RTV Vojvodina i nekadašnja glavna urednica zabavno-muzičkog programa RTV.

Na društvenim mrežama ima i onih koji ovu, po zanimanju menadžerku u medijima, pokušavaju da odbrane navodeći da je sigurno planirala da nosi sako sve vreme.

Međutim, ako uzmemo u obzir da su meteorolozi za taj dan najavljivali paklene vrućine teško da se može naći opravdanje za ovaj modni gaf.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prvi dekolte na inauguraciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track