MILAN STAMATOVIĆ O UDARU VUČIĆA NA AMG I  ALEKSANDRA RODIĆA: Ko se suprotstavi biva izložen najgorim šikaniranjima i lažima
Foto: Fonet

ko podržava vlast može da radi šta hoće

MILAN STAMATOVIĆ O UDARU VUČIĆA NA AMG I ALEKSANDRA RODIĆA: Ko se suprotstavi biva izložen najgorim šikaniranjima i lažima

Politika -

Milan Stamatović, predsednik pokreta Zdrava Srbija je povodom napada Aleksandra Vučića na AMG i Aleksandra Rodića rekao da se najgorem progonu izlažu oni koji se suprotstave režimu:

- Očigledno da niko ništa ne sme da kaže protiv velikog vođe. Ako ga podržavate možete da kradete, pljačkate, da radite šta hoćete... A oni vas prozivaju, presuđuju bez dokaza, diskriminišu. Ja sam to najbolje osetio na svojoj koži. Ako im se suprostavite tek onda ćete biti isloženi najgorim šikaniranjima i lažima, kao i slučaju Kurira. Moja podrška Kuriru, rekao je Stamatović.

foto: Fonet

Podsetimo, pre samo 15 dana, "Adrija medija grupa" (AMG) Aleksandra Rodića i sve firme u vlasništvu porodice Rodić dobile su zvanična uverenja od Poreske uprave Ministarstva finansija Republike Srbije da su izmirile sve obaveze koje su u nadležnosti Poreske uprave. "Adrija medija grupa" je od 2012. godine dosad platila 1.628.473.710 dinara na ime raznih poreza Republici Srbiji. AMG i sve kompanije koje posluju u okviru njega takođe su dobili i uverenja od Sekretarijata za javne prihode Gradske uprave Grada Beograda da su sva potraživanja izmirena sa 9. junom 2017, a onda se pojavio izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. koji je narastao do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track