VESELO U SKUPŠTINI: Dveri podnele krivičnu prijavu protiv Brnabić
Foto: Marina Lopičić

ZBOG NETAČNIH BIRAČKIH SPISKOVA

VESELO U SKUPŠTINI: Dveri podnele krivičnu prijavu protiv Brnabić

Politika -

Poslanici Dveri podneli su krivičnu prijavu protiv mandatarke i više N.N lica zbog sastavljanja netačnih biračkih spiskova za predsedničke izbore.

Poslanici Pokreta Dveri podneli su danas krivičnu prijavu protiv mandatarke Ane Brnabić i više nepoznatih osoba zbog, kako tvrde, sastavljanja netačnih biračkih spiskova za predsedničke izbore održane u aprilu ove godine.

Poslanik tog pokreta Srđan Nogo rekao je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da birački spiskovi nisu imali potpis i pečat, iako je, kako je istakao, Ana Brnabić, "po zakonu bila obavezna da ih svojeručno potpiše i pečatira", kao tadašnji ministar državne uprave i lokalne samouprave.

Oni su prijavu podneli Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Nogo je na konferenciji za medije u Skupštini Srbije kazao i da mu je predsednica Skupštine Maja Gojković isključila mikrofon kada je počeo da govori o kriminalnim radnjama ljudi bliskih vrhu SNS.

Poslanici Dveri su na konferecniji držali fikus, verovatno aludirajući na mandatarku Anu Brnabić za koju kažu da joj je predsednik Republike sastavio vladu, te da se ona ništa nije pitala u izboru ministara i da će verovatno i nastaviti tako da funkcioniše.

(UŽIVO) KABINET ANE BRNABIĆ ČEKA ODLUKU PARLAMENTA Poslanik Dveri sve vreme govorio u isključen mikrofon, Gojkovićeva tvrdi da se ne čuje jer je previsok?!

(Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track