PALANČANI, DOĐITE PRED OPŠTINU: Aktivista pozvao sugrađane da prate sednicu za kojoj će opozicija tražiti smenu vlasti
Foto: Printscreen YT

DAN D

PALANČANI, DOĐITE PRED OPŠTINU: Aktivista pozvao sugrađane da prate sednicu za kojoj će opozicija tražiti smenu vlasti

Politika -

Nikola Nikolić, poznati aktivista i predsednik Udruženja "Svi do 23", pozvao je sugrađane da 5. jula dođu ispred sedišta SO Smederevska Palanka, kad se bude održavala vanredna sendica lokalnog parlamenta.

On smatra da su Smederevskoj Palanci i Palančanima potrebni izbori odmah i nove snage, jer su predstavnici sadašnje i bivše vlasti zadužili opštinu i tvrdi da sa njima nema budućnosti.

Nikola Nikolić ja za TV Jasenicu najavio akciju "Pukovnik ili pokojnik" i pozvao sugrađane da dođu ispred sedišta Opštine, za vreme održavanja vanredne sednice lokalnog parlamenta u četvrtak, 6. jula.

Demokratska stranka (DS) optužila je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da je organizovala grupu od 30, kako se navodi, batinaša koji u Smederevskoj Palanci maltretiraju i prete odbornicima opozicije u tom gradu, nakon što je podneta inicijativa za smenu vlasti u lokalnom parlamentu.

Opozicija, koju čine DS, Srpski pokret obnove, Socijalistička partija Srbije, Demokratska stranka Srbije, Jedinstvena Srbija i samostalni odbornici, predali su 22. juna 29 potpisa od ukupno 49 odbornika, čime su zatražili smenu lokalne vlasti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Potresno, izvršitelji pokušali invalida da izbace na ulicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track