PREDSEDNIK NUNS SLAVIŠA LEKIĆ TRAŽI ODGOVOR OD MINISTA POLICIJE: Da li ste snimak hapšenja Anđusa prodali Informeru, TV Pink i Blicu i koliko ste novca dobili za to?
Foto: Fonet

Direktno pitanje

PREDSEDNIK NUNS SLAVIŠA LEKIĆ TRAŽI ODGOVOR OD MINISTA POLICIJE: Da li ste snimak hapšenja Anđusa prodali Informeru, TV Pink i Blicu i koliko ste novca dobili za to?

Politika -

BEOGRAD - Predsednik NUNS Slaviša Lekić zatražio je danas putem društvenih mrežama Fejsbuk i Tviter odgovor od ministra policije Nebojše Stefanovića kako se snimak hapšenja novinara Dejana Anđusa pojavio u režimskim medijima.

On je direktno pitao ministra policije da li je taj snimak prodao Informeru, TV Pink i Blicu i ako jeste koliko je uzeo novca za to.

" Ministre @NesaStefanovic : da li ste prodali snimak Informeru, TV Pink i Blicu i ako jeste, koliko ste novca dobili za to?, glasi pitanje predsednika NUNS ministru policije.

foto: Printskrin/Twitter

Lekićevo pitanje usledilo je posle objave izjave Stefanovića da ne zna da li je snimak hapšenja Dejana Anđusa koji se pojavio u pojednim medijima stigao iz MUP.

Podsetimo, Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) 30. juna ove godine zatražilo je od istražnih organa da što pre izađu u javnost sa svim relevatnim informacijama i time zaustave spekulacije o razlozima hapšenja Dejana Anđusa.

Intrigantno je da režimski mediji, među kojima su Informer i Pink, ekskluzivno su tad objavili snimak navodnog pokušaja iznude novca od jednog biznismena.

Predsednik udruženja NUNS Slaviša Lekić izrazio je sumnju u to kako baš da su se u trenutku hapšenja našle kamere Informera. "Ne branim Anđusa, ali mnogo je intrigantno da se u trenutku hapšenja "na mestu zločina" obrela kamera - Informera! Kamera!? Informera!?", napisao je tad na Tviteru predsednik NUNS.

(Kurir.rs/Foto Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza da Vučić strahuje od Kurira i da preti distributerima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track