BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ ULIČARSKIM REČNIKOM BRANI VUČIĆA: Državna sekretarka umešana u najgrublju zloupotrebu MUP
Foto: Dragan Kadić

PROSTAKUŠA NA BRANIKU REŽIMA

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ ULIČARSKIM REČNIKOM BRANI VUČIĆA: Državna sekretarka umešana u najgrublju zloupotrebu MUP

Politika -

BEOGRAD - Baš kao i njen šef Nebojša Stefanović, državna sekretarka u MUP Biljana Popović Ivković ne radi svoj posao već se, po starom dobrom običaju, brutalno obračunava sa svojim političkim protivnicima.

Poslednja njena žrtva je Saša Mirković, bivši pomoćnik ministra saobraćaja, koji je javno progovorio o teškim mahinacijama u putarskom poslu, a u kojima je učestvovao i Aleksandar Vučić.

I umesto da nadležni organi ispitaju istinitost Mirkovićevih tvrdnji, državna sekretarka Mirkoviću posvećuje pismo puno uvreda i objavljuje ga na svom fejsbuku, čime je samo dokazala da i ona i njen šef štite diktatora Vučića.

- Ono što takvi Gargameli ne shvataju jeste da nema magičnog napitka koji može da promeni činjenicu da je Srbija glasala za Vučica i da mu ta ista Srbija veruje. Zato što je Aleksandar Vučić čovek kojeg je iznedrio narod, pošten, iskren, dosledan, vredan, neukaljan, a Srbija i njeni građani su mu na prvom mestu. A gde je naša zaječarska junačina, pitam se? Da li se negde odmetnuo, kao što to uvek čini? Sa daljine, ispod palme na obali mora, ispaljuje negativnu retoriku i lažnu brigu za Srbiju. Mada, u svakoj njegovoj muljavoj rečenici sadržana je emocija straha, jer nije slučajno što ustremio baš na ministra policije Nebojšu Stefanovica.

foto: Facebook

Zaječarski đilkoš veruje da je napad najbolja odbrana, pa udara dok je vruće? Junak moraš biti u srcu! A da ne bih dužila, ja, "plavuša" želim nešto da poručim neotesanom buzdovanu i sramoti iz Zaječara: Nebojša Stefanović je pošten, častan, normalan i jednostavan čovek. Težak za saradnju i zahtevan. Poštuje zakone, traži mnogo, hoće rezultat, muljanje kod njega ne prolazi. Hohštapleri takođe. O kriminalcima da i ne govorim. Mirkoviću, hodajuća reklamo i za primitivizam, iz tebe DNO izbija na vrh! Hoćeš li se sada okomiti i na mene? Da li ćeš još neku ženu da maltretiraš, ukoliko ti se suprotstavi? Ne bi ti to bio prvi put! A možda opet zaplačeš? - napisala je sekretarka Popović Ivković, koja je ranije istim metodama pokušavala da okalja Sašu Jankovića.

(Kurir.rs)

POGLEDEAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza da Vučić strahuje od Kurira i da preti distributerima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track