(FOTO) SLAVLJE ZA 3.000 GOSTIJU: Prijem u rezidenciji SAD u Beogradu povodom Dana nezavisnosti
Foto: Vladimir Milovanović

DAN NEZAVISNOSTI

(FOTO) SLAVLJE ZA 3.000 GOSTIJU: Prijem u rezidenciji SAD u Beogradu povodom Dana nezavisnosti

Politika -

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skat organizovao je juče prijem povodom 241. godišnjice proglašenja nezavisnosti SAD.

1 / 9 Foto: Vladimir Milovanović

- Nezavisnost Sjedinjenih Američkih Država proglasili su ljudi koji su rizikovali svoje živote u borbi za ljudsko dostojanstvo, za pravo naroda da sam bira svoju vlast i za ideju da vlast postoji kako bi služila narodu, a ne obratno - rekao je Skat.

Na svečanosti, za koju je inače bilo poslato 3.000 pozivnica, bio je prisutan ceo državni vrh, na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić. Bili su tu i svi ministri, predstavnici opozicije, predstavnici verskih zajednica, diplomatski kor i brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije.

Veliki broj zvanica prilazio je premijerki Ani Brnabić da s njom napravi selfi, a ona je nekako uspela da svima izađe u susret.

Među prvima u rezidenciju je stigao biznismen Miroslav Mišković, a potom su počeli da pristižu predstavnici vlasti i opozicije...

foto: Vladimir Milovanović

Gosti iz medija

„ADRIJA MEDIJA GRUPA“

Na prijemu u rezidenciji SAD bili su i predstavnici „Adrija medija grupe“, izvršni direktor Predrag Roganović, advertajzing direktor Nebojša Rosić, glavni i odgovorni urednik „Njuzvika“ Milorad Ivanović, glavni urednik „Nacionalne geografije“ Igor Ril, urednik portala Espreso Igor Ćuzović i kolumnista i autor popularne TV emisije „Da se ne lažemo“ Ratko Femić.

Kurir / E.K.

Foto: Vladimir Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track