VUČIĆ JE UZURPIRAO POLICIJU, TUŽILAŠTVO, SUD I PORESKU UPRAVU: Đorđe Vukadinović o otvorenom pismu Aleksandra Rodića
Foto: Zorana Jevtić

VUČIĆ JE UZURPIRAO POLICIJU, TUŽILAŠTVO, SUD I PORESKU UPRAVU: Đorđe Vukadinović o otvorenom pismu Aleksandra Rodića

Politika -

Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, Đorđe Vukadinović, samostalni poslanik kaže da bi lično potpisao skoro sve iz pisma.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

- Veoma su dobre i tačne konstatacije u pismu gospodina Rodića. I lično bih potpisao 90 odsto onoga što je u njemu rečeno, naročito zaključak da je Vučić preuzeo i uzurpirao ingerencije svih institucija, od policije i tužilaštva, do suda i Poreske uprave. Neophodno je podsećati javnost na sve neistine i lažna obećanja vrha vlasti, ne samo za ovih pet godina nego podsećati i na sve one besmislice koje je Vučić izgovarao iz vremena kada je bio kobajagi ljuta opozicija, kaže Vukadinović.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

(Kurir.rs/Foto Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track