POKRET UJEDINJENIH FANTOMA PITAO VUČIĆA: Ako nije tačno to što piše Kurir, zašto tome pridajete toliki značaj i vodite hajku
Foto: Privatna Arhiva

ponovo se oglasili

POKRET UJEDINJENIH FANTOMA PITAO VUČIĆA: Ako nije tačno to što piše Kurir, zašto tome pridajete toliki značaj i vodite hajku

Politika -

Pokret ujedinjenih Fantoma PUF, poznat po satiričnoj pesmi "Vučiji rep" koju je snimio povodom ustoličenja Aleksandra Vučića na mestu predsednika Srbije, ponovo se oglasio otvorenim pismom.

Ovog puta, Pokret je upitao Vučića zbog čega je pokrenuo hajku na Kurir. "Naš narod kaže da ako neko ima konstantnu potrebu da se pravda da taj sigurno ima dosta putera na svojoj glavi. Ako nije tačno to što Kurir i gospodin Rodić objavljuju zašto onda dajete toliki značaj i publicitet neviđenih razmera u hajci na ovu kuću?", stoji u sapštenju Pokreta.

"Ko ste vi uopšte? Fantomi Vas trenutno vide u ulozi oca Makarija iz filma 'Čudo neviđeno', jer ste i sami čudo neviđeno. Vi ste otac Makarije pinkove Srbije koja veruje u čuda. 700.000 članova vaše zadužbine dolaze u vaš manastir verujući da će slep da progleda, nepokretan da prohoda, a mrtav da oživi. Možda ovi vaši i zatrudne sa vama, nikad se ne zna. Bojimo se da će ishod biti isti kao i kraj filma 'Čudo neviđeno' gde se dogodio poptpuni potop", zaključuje se u otvorenompismu Pokreta ujedinjenih fantoma.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Kako naprednjaci planiraju da pokradu izbore u Beogradu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track