VUČIĆ NASTAVIO DA NAJPRIMITIVNIJE VREĐA NEISTOMIŠLJENIKE: Ovoga puta Leka mu nije ostao dužan!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Odgovor preko Fejsbuka uzburkao javnost

VUČIĆ NASTAVIO DA NAJPRIMITIVNIJE VREĐA NEISTOMIŠLJENIKE: Ovoga puta Leka mu nije ostao dužan!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je šokirao javnost brutalnim prozivkama na račun svakoga ko misli drugačije od njega.

Poslednji na udaru tako se našao i naš proslavljeni glumac Branislav Lečić, kome predsednik u napadu besa prvo navodno nije mogao da se seti imena, da bi ga posle nazvao "nesrećnikom koji mu soli pamet".

"Kako se zove onaj? Branislav Lečić i svi ti ostali nesrećnici koji mi sole pamet", izvređao je Vučić gostujući na režimskoj televiziji Pink.

VUČIĆ PUKAO: DRŽAVA, TO SAM JA! Skandalozno obraćanje predsednika republike!

Sa druge strane, Lečić mu nije ostao dužan, pa je odlučio da se oglasi putem svog Fejsbuk naloga, istakavši da stoji iza svake svoje uloge i da nema čega da ga bude sramota.

"Pošto nemam priliku da mu odgovorim javno, iskoristiću jedino moguće sredstvo komunikacije u Srbiji. Srećni Vučiću, nesrećni Lečić stoji iza svake svoje uloge. Uloge su mu davali, nije se slučajno nalazio u njima. Sve svoje uloge je igrao kao profesionalac i ostavio je trag u svom poslu. Poslu za koji je školovan. Nesrećni Lečić nije svoj staž ostvario samo u stranci, kao srećni Vučić. Sve pošteno i javno. Dao bog, da svi budemo takvi nesrećnici. I nema čega Lečića da bude sramota, Vučiću", naveo je Leka u statusu koji je izazvao brojne komentare podrške.

(Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track