NIKOLIĆ ZA 75 EVRA, BIVŠI RADIKALI ZA 160: Neobičan oglas na internetu!
Foto: Printscreen

HIT

NIKOLIĆ ZA 75 EVRA, BIVŠI RADIKALI ZA 160: Neobičan oglas na internetu!

Politika -

Na internetu osvanula ponuda za Tomin poster iz vremena radikala i „femili foto“ sa Šešeljem

Da su Srbi dovitljivi, naročito kad ih udari besparica, pokazuje i to što je jedan građanin dao neobičan oglas na sajtu za trgovinu Kupindo - za poster bivšeg predsednika Tomislava Nikolića još iz devedesetih, iz vremena radikala, dimenzija 80x120, traži „tričavih“ 8.765 dinara.

I nije da nema zainteresovanih - prema poslednjem pregledu, petoro kupaca je pokazalo interesovanje za ovaj „raritet“.

Takođe, na istom sajtu u ponudi je i tzv. femili foto bivših radikala fotkanih ko čuvena porodica Popadić iz „Boljeg života“. Poster dimenzija 80x120, na kojem su, pored Vojislava Šešelja, koji sedi između Maje Gojković i Jorgovanke Tabaković, Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i još dvojica radikala, prodaje se za čak 19.191 dinar. A za ovaj poster interesovanje kupaca je još veće - „rezervisalo“ ga je 19 ljudi. U opisu oba postera navedeno je, između ostalog, da su „polovni, bez oštećenja“.

foto: Printscreen

Lider SRS Vojislav Šešelj kaže za Kurir da niko od radikala ne stoji iza ove ponude, a da ljudi imaju pravo da se snalaze i zarađuju kako god znaju. Naravno, ukoliko nije protivzakonito.

- Svaka čast onome ko je sakupljao te postere i ko se setio da sada na taj način zaradi. Što da ne, nemam ništa protiv - rekao nam je Šešelj. Kazao je i da ne čuva stare plakate, te da je možda nešto malo ostalo u stranci. Na pitanje da li bi on te postere otkupio, rekao je:

- Što bih, nemam para da kupim, besparica je.

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kokeza se obogatio na grbači naroda, od aerodroma dobio 32,5 miliona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track