(KURIR TV) PAPARACO! ČEDINA KUPAČICA: Nataša Mićić pokazala zavidnu liniju!

Funkcionerka LDP na odmoru

(KURIR TV) PAPARACO! ČEDINA KUPAČICA: Nataša Mićić pokazala zavidnu liniju!

Politika -

Natašu Mićić foto-reporter Kurira ulovio dok se sunčala i brčkala na bazenu jednog hotela na Zlatiboru

Nekadašnja predsednica Skupštine Nataša Mićić (52) pokazala je da joj godine ne mogu ništa jer i u pedesetim izgleda ko avion.

Predsednicu političkog saveta LDP paparaco Kurira ulovio je na bazenu jednog hotela na Zlatiboru dok se sunčala na ležaljci, a kad je sunce već dobro upeklo, bućnula se u vodu da se rashladi.

Utegnuta u cvetni jednodelni kostim, Mićićeva je pokazala zavidnu liniju - bez grama viška. Takvi su bili i komentari radoznalih gostiju hotela koji su piljili u bivšu predsednicu Skupštine i funkcionerku partije Čedomira Jovanovića. Izgleda da im je to „po partijskoj liniji“, jer je i njen šef Čedomir Jovanović često u prvi plan stavljao svoje izvajane mišiće i kačio po mrežama fotke u kupaćim gaćama.

Mićićeva, koju su mediji zbog velike sličnosti godinama poredili s glumicom Nikol Kidman, doduše, nikad nije volela da se u tom smislu eksponira, ali od našeg foto-reportera nije uspela da se sakrije. Inače, nju je oduvek nerviralo to poređenje s poznatom australijskom glumicom.

- Više bih volela da me porede sa Indirom Gandi ili Margaret Tačer - govorila je ranije Mićićeva.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja