(VIDEO) 3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Pogledajte kako Palma ekspresno rešava sve probleme Jagodinaca
Foto: Printscreen Twitter

Pritisla ih muka

(VIDEO) 3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Pogledajte kako Palma ekspresno rešava sve probleme Jagodinaca

Politika -

JAGODINA - Predsednik skupštine grada Jagodine i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ponovo je postao zvezda interneta.

Naime društvenim mrežama poput munje proširio se video snimak koji nastao 24. avgusta ove godine tokom prijema starijih sugrađana koji su loše materijalne situacije sa malim penzijama kako bi bar pomogao da reši njihove probleme..

Stariji Jagodinci najviše su se žalili na mala primanja koja su nedovoljna da im pokriju lekove koje plaćaju pa je Palma ko iz topa svakom dodelio od 2.000- 3.000 dinara posle pitanje koje lekove piju i za šta.

Takođe od Palme pomoć je potražila i starija gospođa koja je rekla da joj sin koji 1971 godište ne radi. Palma je saslušavši svoju sugrađanku rekao da njen sin dođe u ponedeljak i da utorak počinje da radi i da ne može neko ko ima trideset i nešto godina u Jagodini da ne radi.

Kako je izgledao HIT prijem pogledajte:

(Kurir.rs/ Foto Printscreen Twitter)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandalozno! Vulin tera Srbe u rat u Siriji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja