(VIDEO) OGLASILA SE PORODICA PROFESORA KOME JE PRETIO GRADONAČELNIK SUBOTICE: Evo šta kažu o skandalu koji trese Srbiju!
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, Foto: YT printscreen

(VIDEO) OGLASILA SE PORODICA PROFESORA KOME JE PRETIO GRADONAČELNIK SUBOTICE: Evo šta kažu o skandalu koji trese Srbiju!

Politika -

Porodica Polovina oglasila se povodom audio snimka koji je objavljen, a na kome se čuje kako gradonačelnik Subotice Bogdan Laban preti smrću profesoru Građevinskog fakulteta Vladimiru Polovini, navodeći da bi pravosudni organi trebalo što pre da reaguju.

Porodica Polovina izdala je zvanično saopštenje u kome se navodi da je Vladimir Polovina pretučen naočigled nekoliko svedoka i u prisustvu gradonačelnika Subotice, Bogdana Labana.

"Ovaj nemili događaj odigrao se tokom razgovora u kojem je gradonačelnik Vladimiru Polovini izrekao niz uvreda i direktnih i ozbiljnih pretnji, o čemu postoji i audio snimak. Bez obzira na razloge koji su doveli do ovog incidenta, najoštrije osuđujemo prebijanje Vladimira Polovine i energično zahtevamo od pravosudnih organa da bez daljeg odlaganja rasvetle ovaj slučaj", navodi se u saopštenju.

Poslušajte audio snimak u kome je Laban izneo niz pretnji Polovini:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track