Vučić: Gotovo sam uveren da u subotu nije bila namera da mi naude! Ništa strašno se nije dogodilo!
Foto: Marina Lopičić

Presecanje kolone predsednika SrbiJE

Vučić: Gotovo sam uveren da u subotu nije bila namera da mi naude! Ništa strašno se nije dogodilo!

Politika -

BEOGRAD -Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne veruje da je neko želeo da mu naudi kada je automobil "bentli" u Beogradu presekao kolonu u kojoj se nalazilo njegovo vozilo.

"Ništa strašno se nije dogodilo, pretpostavljam da su to slučajnosti... Gotovo sam uveren da njihova namera nije bila da meni naude. To je na nadležnima da utvrde", rekao je Vučić na televiziji Happy, komentarišući incident koji se dogodio u subotu, a za koji su pojedini mediji naveli da je reč o pokušaju atentata. "Postoji jedna vrsta stalne priče kako izmišljam atentate, iako ja nisam nikad rekao da je neko pokušao atentat na mene...Nisam to rekao ni u Srebrenici".

On je dodao da nije plašljiv i da čime god da mu prete ne mogu da naude Srbiji.

Vučić je rekao da se incident u subotu dogodio pred drugi sastanak sa predsednikom i premijerkom Republike Srpske Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović.

Trojici mladića koji su u subotu automobilom "bentli" u subotu naleteli na kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, određen je pritvor do 30 dana. U pritvoru su osumnjičeni Luka R, Miloš T. i Stevan D, koji su bili u automobilu "bentli".

Incident se dogodio u subotu oko 8.20 na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi kada je na vozilo u kome se nalazio predsednik Srbije naleteo automobil "bentli" španskih registarskih oznaka.

Osumnjičeni su ubrzo uhapšeni i odredjeno im je zadržavanje do 48 časova. Reč je o radnicima obezbedjenja jedne beogradske diskoteke koji su od ranije poznati policiji po izvršenju različitih krivičnih dela.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV): Tokom Vučićevog intervjua jedan od statista ponovo pao u nesvest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track