ACA LUKAS PROGOVORIO: Nisam krao! I ja sam žrtva Saše Mirkovića!
Foto: Damir Dervišagić

ACA LUKAS PROGOVORIO: Nisam krao! I ja sam žrtva Saše Mirkovića!

Politika -

Protiv pevača Ace Lukasa podneta je krivična prijava zbog navodnih finansijskih malverzacija u vreme dok je bio predsednik FK Timok iz Zaječara, ali on tvrdi da je prevaren od strane Saše Mirkovića.

Pevač Aca Lukas, rekao je da je na mestu odgovornog lica fudbalskog kluba bio samo fiktivno.

– Ma kakvi, nemam ja nikakve veze sa tim. Ja sam samo fiktivno bio predsednik kluba i jedino što sam radio je razgovor sa fudbalerima, čak nisam ni deponovao potpis. Svojeveremeno sam i sam podigao krivičnu prijavu protiv Mirkovića baš zbog svega u Timoku, tako da ja veze sa celom tom pričom nemam – rekao je Lukas za Blic.

On je rekao da nije krao i da "fudbaleri nisu dobijali plate, upravo zbog toga što je Mirković te pare prebacivao na svoju televiziju".

"Ja sa tim nemam ništa. Čak sam svoje pare davao fudbalerima, častio sam ih nekoliko puta kada sam video da ne dobijaju novac", tvrdi Aca Lukas za beogradske medije.

Prema njegovim rečima, on je pojedine fudbalere zamolio da dođu da igraju tu.

"Bio sam predsednik kluba Timok nekoliko meseci, a kada sam video koliko je sati, otišao sam. Fudbaleri nisu dobijali pare jer su lovu očigledno prebacivali na druge strane. Mirković je bio glavni finasijer kluba, on je sve to zataškavao. Nisam imao nikakve dokaze da se vrše malverzacije, ali sam video da nešto nije u redu - rekao je Lukas.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: EVO KO JE KOMANDOVAO LIKVIDACIJOM ARKANA! Ubice do detalja opisale šta se dešavalo 15.januara 2000!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track