ŽESTOK RAT GLUMACA I ŠEFA RADIKALA: Sergej Trifunović: Vojo, ti si majmun! Vojislav Šešelj: Je***u ti majku!
Foto: Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović

AU!

ŽESTOK RAT GLUMACA I ŠEFA RADIKALA: Sergej Trifunović: Vojo, ti si majmun! Vojislav Šešelj: Je***u ti majku!

Politika -

Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan?! - napisao je na društvenoj mreži Tviter Trifunović

Glumac Sergej Trifunović i lider SRS Vojislav Šešelj ukrstili su juče koplja i „počastili“ se teškim optužbama i sočnim psovkama. Trifunović je prvo Šešelja podsmešljivo i u zavijenoj formi nazvao majmunom komentarišući njegovu nameru da učestvuje u rijaliti programu.

Šef radikala nije mu ostao dužan, poručivši mu da će mu „je.ati majku“. - Šešelj ulazi u „Zadrugu“. Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan?! - napisao je na društvenoj mreži Tviter Trifunović.

Glumac je očigledno aludirao na to što je vlasnik TV Pink i idejni tvorac „Zadruge“ Željko Mitrović uveo osmomesečno mladunče majmuna u taj program, sa idejom da odrasta pred kamerama i u rijalitiju bude sve do punoletstva.

Trifunovićeva prozivka očigledno je žestoko razbesnela lidera radikala, koji je osuo paljbu po glumcu. - S. Trif. kaže da je Željko Mitrović mene uneo u „Zadrugu“. Ne. Željko je uneo Trifunovićevog oca, a ja ću uskoro Sergeju Trifunoviću je.ati majku - uzvratio je Šešelj.

Očekuje se, kako su najavili pojedini mediji, da Šešelj u subotu uđe u „Zadrugu“, a navodno bi za učešće u tom rijaliti programu trebalo da dobije milion i po evra.

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Strašno! Teroristički napad u Londonu! Goreli ljudi u metrou!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track