KURIR TV, PROTEST ISPRED VLADE SRBIJE Boško Obradović: Na TV Pink prave rijaliti, traže hapšenje mene i Milana Stamatovića!
Foto: Kurir Printscreen

POsle skupa ispred TV PINK

KURIR TV, PROTEST ISPRED VLADE SRBIJE Boško Obradović: Na TV Pink prave rijaliti, traže hapšenje mene i Milana Stamatovića!

Politika -

Pristalice pokreta Dvera za danas u 16h zakazali su protest ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici u Beogradu, koji možete pratiti uživo na Kurir TV.

Prethodno su održali protest ispred TV Pink na kome su zabeležni incidenti.

17.40 Obraćajući se učesnicima protesta, Boško Obradivićjeozjavio da se na TV Pink već tri sata emituje rijaliti šou pod nazivom "Zveri uz Dveri", u kome se traži hapšenje njega Milan Stamatovića.

"Dveri nikad nisubili za nasilje, Dveri su miroljubiva stranka", poručio je Obradović.

On je rekao da su došli da pokažu da se ne boje aktuelnog režima.

"Došlo je vreme da im kažemo da ovako više ne može!. SNS ulazi u saperastičku vladu sa zločincem Ramušem Haradinajem. Hoćemo li konačno da se pobunimo i da svi izađenamo na ulice i svrgnemo ovaj nakaradni režim. Nemamo mi problem sa homoseksualcima već sa ovim političkim pederima koji sede u Vladi Srbije", rekao je Obradović, na šta je masa uzvratila skandiranjem "Vučiću, pederu!" .

16.40 Zvanični deo protesta počeo je intoniranjem himne Srbije.

foto: Nebojša Mandić

16.30 Sindikalni lider Željko Veselinović poručio da danas živimo u državi rijaliti šoua.

foto: Nebojša Mandić

"Srbija danas ima najniže minimalne plate u Evropi i najsiromašnija je države u Evropi", rekao je Veselinović.

foto: Nebojša Mandić

16.20 Predsednik opštine Čajedina i Zdrave Srbije Milan Stamatović poručio je hoće da upozore na loš položaj građana u Srbiji.

"To je naša obaveza. Nećemo da slušamo samo monolog velikog vođe. Došli smo da pokažemo da postoji drugačija Srbija i da nema prečeg cilja od borbe za slobode. Zato vas pozivamo da još masovnije izađete na proteste", rekao je Stamatović.

foto: KurirTV Printscreen

16.15 Prisutnima se obratio lider Dveri Boško Obradović. On je podsetio daje prvi deo performansa završen ispred TV Pink kad je podvučena simbolična crta koj razdvaja vlasnika Pink Željka Mitrovića i lidera LDP Čedmira Jovanovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja