(FOTO) TETKA IZ KANADE JE GLAVNA FORA U SRBIJI: Hit reakcije na VULINOVO OBJAŠNJENJE VEKA
Foto: Dragan Kadić

Ma daj!

(FOTO) TETKA IZ KANADE JE GLAVNA FORA U SRBIJI: Hit reakcije na VULINOVO OBJAŠNJENJE VEKA

Politika -

Tetki samo da odnese lek!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ne može da dokaže poreklo više od 200.000 evra kojima je kupio stan. Agenciji za borbu protiv korupcije dao je neuverljivo objašnjenje da je novac pozajmio od suprugine tetke iz Kanade. Zbog sumnje da je počinio krivično delo, Agencija ga je prijavila tužilaštvu koje je dve godine kasnije obustavilo postupak, piše Krik.

Vulin je po zakonu bio obavezan da prijavi imovinu i prihode Agenciji za borbu protiv korupcije – uključujući i novi stan.

Aleksandar Vulin i njegova supruga Nataša kupili su u julu 2012. trosoban stan u jednoj od modernih zgrada koje su u to vreme izgrađene na Zvezdari, u širem centru Beograda.

foto: Nemanja Pančić

Upravo ova nekretnina na njega će baciti sumnju dve godine kasnije, kada Agencija bude proveravala podatke koje joj je dostavio.

Osim što je utvrdila da Vulin nije imao legalno stečen novac za kupovinu, Agencija je otkrila i brojne druge nelogičnosti.

No, opravdanje da je novac dala "tetka" mnogima je danas bilo inspiracija pa je Tviter "goreo" od prozivki na račun ministra Vulina.

Ovo su neke od njih.

(Kurir.rs/Espreso/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VOC JOR NEJM? Dačić sa Trampom u UN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track