SPREMIO PLAN B: Ako napusti SNS, Radomir Nikolić pravi svoj pokret?
Foto: Fonet

Ne gubi vreme

SPREMIO PLAN B: Ako napusti SNS, Radomir Nikolić pravi svoj pokret?

Politika -

Ukoliko naprednjaci odluče da Veroljub Stevanović uđe u vlast u Kragujevcu, aktuelni gradonačelnik je rešen da odmah ode

Ukoliko SNS odluči da Veroljuba Stevanovića, lidera pokreta Zajedno za Šumadiju, vrati u vlast u ovom gradu, Radomir Nikolić, aktuelni gradonačelnik, najavio je izlazak iz stranke.

Kako Kurir saznaje, postoji mogućnost da Nikolić junior pokrene i svoj pokret!

Nikolić ne želi da sarađuje sa dojučerašnjim „neprijateljem br. 1“, a veruje i da bi Stevanoviću centrala SNS dala veća ovlašćenja nego njemu, kaže izvor našeg lista, te, ukoliko dođe do Stevanovićevog povratka u vrh gradske vlasti, on će sigurno spakovati kofere. I sam Nikolić je to kazao - istog dana će napustiti SNS ako u lokalnu vlast uđe partija bivšeg gradonačelnika.

foto: Marina Lopičić

Ko je senilan

- Ne bih mogao da dozvolim da sa onim koji je upropastio Kragujevac radim istu njegovu priču ili da idem za njim i ponovo krpim njegove rupe - rekao je Nikolić na TV Kragujevac i dodao:

- On ili pravi građane Kragujevca dementnim i senilnim, ili je on takav, ja ne znam o čemu se u ovom trenutku radi. Kao da su građani zaboravili kako je bilo kad je on bio gradonačelnik, kao da ne znaju zaposleni u javnom sektoru da su plate kasnile 12, sedam ili pet meseci...

Nikolić junior kaže i da se Stevanović sada nudi Vučiću, za koga je do juče govorio da je diktator.

Ko je asocijalan

U razgovoru za Kurir Stevanović kaže da mu „nije jasno zašto on (Radomir Nikolić, prim. aut.) kuka kad ga niko nije ugrozio“.

- Što mene pitate što on lupeta bezveze? Kakve rupe je on to krpio za mnom? I kakve to insinuacije pravi, nikome se ne nudim. Kažem da sam spreman da pričam jer je ovo što je napravio od grada katastrofa - kaže Stevanović, a na pitanje da li je već neko iz SNS kontaktirao s njim, navodi:

- Ne. On ima neku opsesiju što se mene tiče. O njemu mislim vrlo, vrlo loše. Ne možeš da kukaš već tri godine, radiš od minut do sat dnevno... Pitajte direktore komunalnih sektora da li on s nekim komunicira? To su činjenice. Taman posla ja da tumačim njega, dečka koji nikad ništa nije radio u životu.

Stevanović još ističe da smatra da je „Nikolić gluv“:

- Mislim da on ništa ne čuje, tako je vaspitan, ništa ne vidi, ništa ne radi, to je jedna asocijalna priča.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Fonet, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja