(FOTO 18+) BAHATO! Palmin kum se na Fejsbuku pohvalio slikama gole devojke u đakuziju
Foto: Facebook, Nebojša Mandić

počela sezona zimskog kupanja

(FOTO 18+) BAHATO! Palmin kum se na Fejsbuku pohvalio slikama gole devojke u đakuziju

Politika -

Radosav Savatijević Kene, kum i blizak prijatelj Dragana Markovića Palme, poznat je u javnosti po brojnim aferama zbog kojih je više puta hapšen, i jednako brojnim vezama sa lepoticama sa estrade.

Kene je povezivan sa malverzacijama u RB Kolubara, a u Specijalnom sudu u Beogradu je krajem juna počelo suđenje vezano za taj slučaj bivšem direktoru Kolubare Draganu Tomiću. Optuženo je i još 27 rukovodilaca tog preduzeća i vlasnika privatnih firmi, među kojima je i Kene.

Međutim, sudeći po fotografijama, afere i suđenje nisu nimalo uticale da Kene promeni svoj raskalašni stil života, tako da se na svom javnom Fejsbuk profilu postavio slike iz svoje luksuzne vile u Vreocima, sa komentarom da je kod njega "počela zimska sezona kupanja".

A da se Kene ne sekira mnogo zbog sudskog procesa, svedoči i slika koju je postavio na svoj profil 12. septembra, uz komentar da "sudija zove" i nekoliko emotikona.

Kene je inače hapšen zbog afere Kolubara, a u decembru 2013. je u kući u Vreocima isekao nožem Srđana Prelevića, zbog čega je protiv njega bila podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda

Donedavno je bio član Upravnog odbora EPS.

Kene je slab na poznate devojke, a i one na njega. Pre pet godina dovodili su ga u vezu s Jelenom Kostov, a kasnije i s Biljanom Sečivanović i Dajanom. Nakon toga je bio sa Kristinom Spremo, a pričalo se i da je zaveo Tamaru Ðurić.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 3.000 ZA GOSPOĐU: Naomi Kembel sletela u Srbiju, pa zamalo naletela na Palmu! Njegova reakcija je HIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track