(VIDEO) POKRET UJEDINJENIH FANTOMA PISAO VULINU: Čestitamo ministru na uspešnoj operaciji pod nazivom "Tetka iz Kanade"
Foto: Printscreen/YouTube

(VIDEO) POKRET UJEDINJENIH FANTOMA PISAO VULINU: Čestitamo ministru na uspešnoj operaciji pod nazivom "Tetka iz Kanade"

Politika -

Pokret ujedinjenih fantoma poslao je danas pismo ministru odbrane Aleksandru Vulinu u kojem se osvrće na buru koja se u avnosti podigla oko slučaja kupovine njegovog stana i 205.000 evra koje je dobio od ženine tetke.

Pokret je uputio čestitke ministru vojnom na, kako navode, "uspešno obavljenoj vazduhoplovnoj operaciji pod konspirativnim nazivom "Tetka iz Kanade".

"Da nije bilo onog neprijateljskog radara KRIK-a, niko ne bi ni saznao za ovu akciju, a i oni su vas tek nakon 23 leta razotkrili, kada je već bio kraj operacije. Nekim stanom na Zvezdari odvlačite pažnju sa još jedne važne vazduhoplovne operacjie koja već uveliko traje. Ona ima naziv "tetka sa Kipra" , koja je inače rođaka čuvenih pilota Braće Rajt. I ako je KRIK skraćenica za Kontrolu radarsku iznetog kapitala, videćemo da li će ovaj neprijateljski radar uočiti i braću Rajt koji su inače poznati po uspešnim letovima ispod radara. Vašim dolaskom eskadrilu ste učinilI sve više naprednom.

U međuvremenu dok pišemo ovo pismo dobijamo saznanje da Vas i neke vaše kolege Ministri prozivaju i žele da smene. Otkud sad to ?Šta hoće ona Štrumeta od vas? Zar niste vi jedna idilična porodica - poštena porodica koja brine o građanima Srbije. Mora da iza svega toga stoji Žuta tajkunska eskadrila predvođena raznim opozicionim pilotima (Miškovićem, Đilasom, Jankovićem, Obradovićem, Rodićem...) koja ima jedini zadatak da uruši sve ono što ste vi i vaši saradnici mukotrpnim petogodišnjim radom uradili za Srbiju, a ne za sebe kao oni.

Sreća je naša da nam je jaka protiv vazdušna odbrana koju predvode Vesić, Krle, Mali, Knežević i drugi, koji sigurno neće dozvoliti da žuta tajkunska eskadrila preuzme Srbiju, tako poštenu i sistemski uređenu.

Ne brinite, fantomi to neće dozvoliti, zajedno sa našim velikim Štrumpfom koji je i najavio odbrambenu akciju", stoji u pismu koje potpisuje Pokret ujedinjenih fantoma.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/YouTube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track