ŠOKANTNO PRIZNANJE PREDSEDNIKA ALBANIJE: Kosovo trguje organima dece!
Foto: Profimedia

Teške optužbe Beriše

ŠOKANTNO PRIZNANJE PREDSEDNIKA ALBANIJE: Kosovo trguje organima dece!

Politika -

Bivši albanski premijer tvrdi da se u mestu Kukeš vrše najmonstruoznija dela protiv ljudi

Bivši albanski premijer i predsednik Sali Beriša objavio je da poseduje informaciju da se na granici Kosova i Albanije, u mestu Kukeš, krijumčare deca mlađa od 18 godina, i to radi trgovine organima! On je na Fejsbuku napisao da je informaciju dobio od policajca koji je od njega zatražio da pomogne u sprečavanju ove kriminalne grupe.

- Uznemirujuća prijava! Policajac prijavljuje postojanje organizovane grupe koja krijumčari decu radi transplantacije unutrašnjih organa! Pozivam tužilaštvo da pokrene istragu! - napisao je Beriša, a potom objavio informaciju koju je dobio od policajca:

„Gospodine Beriša, ja sam policajac na granici kod Kukeša. Možete spasti mnogo dece. Na granici Albanije i Kosova krijumčare decu mlađu od 18 godina radi transplantacije organa. Falsifikovanim izvodima podmićuju policajce sa 20.000 leka (oko 150 evra). Dosad je prokrijumčareno devetoro dece koja su kidnapovana po siromašnim selima. Molim te, obelodani ovo i učini nešto“, rekao je policajac.

Da podsetimo, u izveštaju Dika Martija, švajcarskog političara, svojevremeno specijalnog izvestioca Saveta Evrope o trgovinji ljudskim organima na Kosovu, potvrđene su najgore sumnje i slutnje brojnih porodica sa KiM da su tokom ratnih zbivanja kidnapovani nealbanci i da su im u takozvanoj žutoj kući vađeni organi kojima je trgovano.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Snaja Zorana Marjanovića jedan od glavnih svedoka! Sumnja se da Milica nešto krije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track