NUDIO SE ERDOGANU DA MU BUDE SNAJA?! Dačić za Kurir o sinoćnjem nastupu. Otkriva koliki bakšiš je dobio za pesmu
Foto: Kurir TV

NUDIO SE ERDOGANU DA MU BUDE SNAJA?! Dačić za Kurir o sinoćnjem nastupu. Otkriva koliki bakšiš je dobio za pesmu

Politika -

Šef srpske diplomatije je pesmom na svečanoj večeri uspeo je da "otopi" i poslovično ozbiljnog Turčina, koji ga je ohrabrio aplauzom, a oduševljenje nije krila ni njegova supruga Emina Erdogan

- Ako neko misli da je to lako, neka proba. Ja sam svoj cilj postigao. Erdogan je zadovoljan i to je glavna vest u Turskoj - poručuje Dačić i otkriva za Kurir kako je učio turski:

- Pa nisam je spremao posebno. To je pesma koja se peva i u Bugarskoj i u Albaniji, kao i kod nas, s različitim tekstom. Ja sam otpevao verziju na turskom.

Upravo je ta verzija "zabrinula" marketinškog stručnjaka Cvijetina Milivojevića, koji nam je rekao da se zabrinuo zbog onoga što je Erdogan verovatno čuo.

foto: Printscreen

Od jutros me kopka koju verziju je Dačić pevao Erdoganu. Da li žensku, koju je na turskom pevala Usnija Redžepova, u kojoj se ona nudi da bude žena lepom sinu Osman-age, ili mušku verziju, koju na romskom izvodi Muharem Serbezovski i u kojoj se on nudi da bude muž lepoj Osman-aginoj ćerki?

Pošto je Dačić pevao na turskom, onda ispada da se on ponudio Erdoganu da mu bude snaja, jer to je jedina varijanta na turskom - našalio se Milivojević.

NE ZNA ENGLESKI, ALI PEVA NA TURSKOM! POGLEDAJTE DAČIĆEVU SPEKTAKULARNU TAČKU: Zapevao Erdoganu na turskom, usijao atmosferu, Vučić se valjao od smeha! (KURIR TV)

A Dačić je za izvedbu čuvene "Miljacke" dobio i bakšiš od muftije Mustafe Jusufspahića.

- Dobio sam 100 dolara od muftije. To je više bila fora, ali kad malo bolje razmislim i nije loša suma - rekao je Dačić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track