SEKSUALNI MANIJAK DONATOR DRAGICE NIKOLIĆ: Tomin prijatelj se stalno izvlačio zbog bliskih veza s političarima!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Printscreen

Šokantno: sumnjiv partner fondacije bivše prve dame srbije

SEKSUALNI MANIJAK DONATOR DRAGICE NIKOLIĆ: Tomin prijatelj se stalno izvlačio zbog bliskih veza s političarima!

Politika -

Goran Kojović, kontroverzni biznismen koji stoji iza firme „Jezero“, sponzora projekata fondacije Nikolić, optuživan za silovanje i poznat javnosti kao akter više seks-afera

Bivša prva dama Srbije Dragica Nikolić godinama krije ko su donatori njene fondacije, a jedno ime otkriva da je uzimala pare čak i od kontroverznih biznismena osumnjičenih za podvođenje i seksualno iskorišćavanje maloletnica i bludno ponašanje!

Kako Kurir saznaje, Goran Kojović stoji iza firme „Jezero“ iz Kragujevca, koja je „sponzorisala“ projekte u kojima je učestvovala i fondacija Dragice Nikolić. On je odranije poznat javnosti kao glavni akter seks-afere koja je 2008. skandalizovala Šumadiju. Poznati biznismen Koja, kako ga Kragujevčani zovu, pritvoren je zbog sumnje da je tada učestvovao u podvođenju maloletnica.

Menjani iskazi

Prema dostupnim informacijama i medijskim izveštajima, Kojović se sumnjičio da je maloletnu P. J. (16), učenicu drugog razreda gimnazije, primorao na oralni seks. Navodi iz optužnice opisuju da se on nakon provoda po kragujevačkim kafićima i noćnim klubovima ponudio da maloletnicu odveze kući. Umesto toga, on je s njom u džipu otišao na periferiju grada, na parking „Elektrošumadije“, i tamo je, uprkos njenom opiranju, seksualno iskoristio. Kojović je tada demantovao sve te navode i tokom celog toka istrage tvrdio da mu je „silovanje smestila poslovna konkurencija“. Posle problematičnog procesa tokom kog su iskazi bili menjani oslobođen je optužbi. Kako nezvanično saznajemo, Kojović ima još jednu optužbu za silovanje koja nikada nije dobila svoj epilog.

foto: Printscreeen

Ovaj kontroverzni biznismen je, navodno, ogroman novac stekao tokom devedesetih godina trgovinom, pre svega naftom, a posao je legalizovao i znatno proširio nakon 2000. godine.

Donator porodilišta

Zahvaljujući bliskim vezama sa bivšim predsednikom Tomislavom Nikolićem, Kojović je tokom njegovog mandata uspeo da postane i dobročinitelj. Da stvar bude bizarna, Nikolići su svom prijatelju dozvolili da bude ponosni donator porodilišta! Tako sada ime njegove firme „Jezero“ krasi tablu u kragujevačkom porodilištu, u čijem renoviranju je učestvovala i fondacija Dragice Nikolić. Međutim, mediji su otkrili da iza Kojovićevog humanitarnog gesta stoji čist ćar, pošto se otkrilo da je njegova firma dobila posao upravo na projektu čiji je donator. Konkretno, on je, prema navodima medija, angažovan na projektu izgradnje centra za matične ćelije u Kragujevcu, u okviru kog će biti i institut za vantelesnu oplodnju, koji finansira fondacija bivše prve dame. Nikolići i Kojović vešto su to prikrili, pa su za ovu firmu namenili ulogu podizvođača, a ne izvođača radova, koji bi bio uočljiv za javnost.

Kojović izbegavao odgovor pravdajući se da je u vožnji

Od Kojovića juče nismo uspeli da dobijemo odgovore na pitanja. On se najpre pravdao da ne može da priča jer je u vožnji, a onda je ceo dan prekidao vezu.

foto: Fonet

Antikorupcijski savet… Vasilićeva upozorava

PARE PERU ILI DONATOR, ILI BRAČNI PAR NIKOLIĆ!

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić naglašava za Kurir da svako skrivanje donatora ukazuje na pranje novca:

- Znamo svi da je bilo sumnjivih donacija, ali to bez dokaza ništa nije moglo da se ispita. Nikolićeva opravdanja su bila da se donatori protive da budu obelodanjeni, ali to ne može tako. Ili pare pere donator, ili pare peru naši političari. Trećeg nema, to mora da se tretira kao pranje novca. I moja velika zamerka je što se donacije za fondaciju Nikolićeve supruge nisu tretirale kao državna svojina. Tim parama treba država da raspolaže, a ne neko fizičko lice. Treba primeniti postojeće propise koji jasno kažu da je svaki poklon koji primi predsednik i njegova porodica zapravo državna svojina.

Dno dna

POKAZIVAO PENIS NA TV

Nekoliko godina ranije, kao suvlasnik kragujevačke televizije K9, Kojović je upao u njene prostorije, prekinuo program i pred gostima i zaposlenima skinuo veš i pokazivao polni organ. O svemu ovome javno je svedočio drugi suvlasnik Svetislav Obradović.

foto: Kurir

DR KURIR

foto: Kurir

DANAS U KURIRU NAJBOLJI POKLON DODATAK O ZDRAVLJU: Zaštitite imuni sistem

U današnjem poklon dodataku Dr Kurir uvodimo vas u svet očuvanja i zaštite imunog sistema.

Pored onih uobičajenih, odlučili smo se za jednostavne, ali efektne recepte za jačanje imuniteta.

Na vama je da izaberete jedan, a možete i sve pa da i ove jeseni ostanete zdravi.

Pored toga, pročitajte sve o umerenosti i uživanju u ishrani, kako mozak prepoznaje lepotu, kao i koliko je važna čaša vode sa izvora. Ne propustite i ove nedelje, najbolji dodatak o zdravlju samo uz Kurir!

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Beograd pod policijskom blokadom! Zbog čega je centar grada bio opasna zona?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja