VUČIĆ O IZBORIMA: Ima li onda smisla da ostanu Ana i Maja?Mislite da ja čeznem da pokažem da Ana nije dobra, da sam ja bolji
Foto: Marina Lopičić

Glavni odbor SNS u Centru Sava

VUČIĆ O IZBORIMA: Ima li onda smisla da ostanu Ana i Maja?Mislite da ja čeznem da pokažem da Ana nije dobra, da sam ja bolji

Politika -

BEOGRAD - Lider SNS Aleksandar Vučić danas je na Glavnom odboru SNS rekao da je vrh SNS jutros na Predsedništvu imao raspravu, ali ne i dogovor.

foto: Marina Lopičić

- Ideje o izborima su podstaknute stranačkim, a manje državnim interesima. Ako bismo u martu imali i parlamentarne i gradske izbore, za 4 godine bi na red došli svi zajedno. Drugo, pričaju da ćemo beogradske sigurno izgubiti, pa hajde onda da idemo i na jedne i na druge, pa čak i ako Beograd izgubimo, potvrdili bismo legitimitet republičke vlasti - rekao je Vučić i dodao: "Argumenti protiv parlamentarnih izbora su manje brojni, iz stranačkog ugla ih gotovo i nema, ali iz državnog se brinem da nećemo moći da razgovaramo ni o KiM, ni o nastavku reformi. Posle njih ne bi bilo smisla ni da ostavimo istog premijera, Anu Brnabić, ili predsednicu Skupštine, Maju Gojković, a ja mislim da i jedna i druga izvanredno rade svoj posao."

foto: Marina Lopičić

- Mislite da ja čeznem da pokažem da Ana nije dobra, da sam bio mnogo bolji. Pa ona ima moju punu podršku, radi vredno, dobro, radi uz nemoguće pritiske i iznura i spolja", rekao je Vučić.

foto: Marina Lopičić

- Činilo mi se da je većina za izbore. Daću Predsedništvu mogućnost da odluči drugačije, ali nisam za parlamentarne izbore sada, već kada redovno dođu na red. Nije Srbija samo Beograd - objasnio je predsednik Srbije.

(Kurir.rs/M.J./Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VRH VLADAJUĆE STRANKE NA OKUPU: Vučić prelomio! Ide li Srbija na vanredne izbore?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track