(KURIR TV) ĐUKANOVIĆ POSLE DŽUMBUSA NA ODBORU: Hteo sam da sprečim fizički obračun!
Foto: Printscreen

cIRKUS U sKUPŠTINI

(KURIR TV) ĐUKANOVIĆ POSLE DŽUMBUSA NA ODBORU: Hteo sam da sprečim fizički obračun!

Politika -

BEOGRAD - Poslanik SNS Vladimir Đukanović izjavio je danas da je želeo da spreči šefa poslanika Dveri Boška Obradovića da se fizički obračuna sa predsednikom Administrativnog odbora Aleksandrom Martinovićem, zbog čega je, kaže, postao učesnik incidenta i zbog toga se izvinio građanima Srbije.

"Želim da se izvinim građanima jer sam lično učestvovao u incidentu i žalim zbog toga, ali bih uvek skočio da zaštitim svog kolegu. Mirno sam posmatrao šta se događa sve dok Obradović nije krenuo fizički da se obračuna sa Martinovićem. Ja sam onda skočio i povukao Obradovića, kako bih sprečio fizički incident, onda je nastalo koškanje, objasnio je Đukanović novinarima u parlamentu.

foto: Printscreen

Poslanik SNS je kazao da "očigledno neko želi da isprovocira incident i da na taj način dođe do nekog biračkog tela, pošto drugačije ne može".

- Ovo je nešto što ne priliči Skupštini Srbije i ne priliči da građani to gledaju. Još jednom se izvinjavam što sam u tome učestvovao, nadam se da se ovakve stavri više neće ponavljati - poručio je Đukanović sa govornice u holu Skupštine.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi incident u Skupštini Srbije! Boško Obradović gađao Martinovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track