VUJOVIĆ BRANI BUDŽET UPRKOS ŽESTOKOJ KRITICI OPOZICIJE: Cilj nam je stabilnost, vaše dobacivanje ne znači da ste u pravu!
Foto: Printscreen

Nastavljena načelna rasprava u Parlamentu

VUJOVIĆ BRANI BUDŽET UPRKOS ŽESTOKOJ KRITICI OPOZICIJE: Cilj nam je stabilnost, vaše dobacivanje ne znači da ste u pravu!

Politika -

BEOGRAD - Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da u bužetu za 2018. godinu "nije moglo svima da se da sve maksimalno", jer je cilj da se obezbedi stabilnost i trajno povećanje BDP-a.

foto: Zorana Jevtić

Vujović je u nastavku rasprave u Skupštini Srbije o predlogu budžeta za 2018. godinu, odgovarajući na kritike Miroslava Aleksića iz SDS - NS rekao da opozicija ne treba da stvara iluzije da je bilo moguće sprovesti reforme bez troškova. Vujović je podsetio da je predviđeno 35 milijardi za povećanaj plata od 10 odsto.

BURNA RASPRAVA U SKUPŠTINI OD STARTA: Aleksić dobacivao, iz vladajućih redova se čulo SEDI, BRE, ŠTO SI NEVASPITAN!

"Ne možemo svima u maksimumu da damo sve. Limitiramo prioritete koji treba da obezbede stabilnosti i trajno povećanje BDP-a".

Vujović je rekao da će u 2018. biti ostvaren rast od najmanje 3,5 odsto.

foto: Nebojša Mandić

"Ali, nemojte da stvarate utisak da vaša elokvencija znači da ste u pravu", poručio je ministar Vujović Aleksiću i ponovo negodovao zbog dobacivanja opozicije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track