POTPREDSEDNIK SNS UZVRAĆA JEREMIĆU Jovanov: U tvoje vreme nije ni bilo pregovora sa EU
Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić

Odgovor na saopštenje Narodne stranke

POTPREDSEDNIK SNS UZVRAĆA JEREMIĆU Jovanov: U tvoje vreme nije ni bilo pregovora sa EU

Politika -

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću da u vreme kada je bio na vlasti Srbija ne da nije nije otvorila nijedno poglavlje u pregovorima sa EU nego nije otvorila ni pristupne pregovore.

foto: Dragan Kadić

"Kriminalna banda koju predvode predstavnici koruptivne oligarhije jedne druge države, predvođeni šefom surčinskog klana Milanom Narandžićem Limunom, njegovim pomoćnikom, savetnikom premijera Zaeva, Zoranom Bašanovićem, i Ljubomirom Šubarom, kriminalcem koji je oteran iz Agencije za privatizaciju upravo zbog krađe i lopovluka, i danas se oglašava preko Vuka Jeremića" navodi Jovanov u saopštenju.

Narodna stranka: Evropske integracije Srbije teku sporo

Kako kaže Jeremić "koji je, inače, sklon kriminalnim poslovima, od krađe do zloupotrebe državnih para" postao je danas oruđe u rukama notornih kriminalaca i ništa više, samo jedan usisani deo surčinskog klana".

Navodi da nije loše da Jeremića, kada već pominje otvaranje poglavllja, podseti da u vreme njegove vladavine, dok je zloupotrebljavao državne pare i trošio milione evra narodnih para, Srbija ne da nije otvorila nijedno poglavlje, nego nije otvorila čak ni pristupne pregovore.

foto: Dragana Udovičić

"A i kako da ih otvori, jedino da ih otvore Limun, Bašanović i Šubara" rekao je Jovanov.

Narodna stranka ocenila je danas da evropske integracije teku sporo i da je dokaz tome otvaranje dva poglavlja "od planiranih pet".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Evo ko je izneo šokantne tvrdnje da je radikal Spaho poslanicima podvodio prostitutke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track