NIKOLIĆI IZAŠLI IZ ILEGALE: Toma i Dragica konačno u javnosti!
Foto: Petar Vojvodić

Bivši predsednik Srbije na koktelu

NIKOLIĆI IZAŠLI IZ ILEGALE: Toma i Dragica konačno u javnosti!

Politika -

Nikolić se u pratnji supruge Dragice pojavio na svečanosti koju je upriličila država Katar povodom dana državnosti ove bliskoistočne zemlje

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić napokon je izašao iz ilegale! Otkako je postao predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom, Nikolić se nekako povukao iz društvenog života. Međutim, jedno gradsko dešavanje ipak ga je izvuklo „na svetlost dana“.

Nikolić se u pratnji supruge Dragice pojavio na svečanosti koju je upriličila država Katar povodom dana državnosti ove bliskoistočne zemlje.

Bračni par Nikolić, osim što je bio vidno raspoložen, potrudio se čak i da uskladi odevne kombinacije za tu priliku, pa je tako Dragica ponela teget kostim sa svetlucavim detaljima, dok je njen suprug obukao tamnoplavo odelo.

Na svečanosti je, pored Nikolića, bio prisutan i veliki broj zvanica iz zemlje i inostranstva i pripadnika diplomatskog kora.

Proslavi su prisustvovali ministri Zoran Đorđević, Rasim Ljajić, zatim Vuk Jeremić, princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević...

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV OVI SRPSKI POLITIČARI IZGRADILI SU CKRVE ZADUŽBINE Pogledajte, ko je i kakvu ostavio narodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track